Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Přema

Tak už tu řadičku mám.........foto...http://www.peugeot-club.com/topic/26275-neonove-miminko/

Kdo si počká, ten se dočká. Myslim si, že 284,- Kč a 700,- Kč je dost velkej rozdíl, ikdyž se nejedná přímo o totožnou kouli řadičky... :super

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Tak už tu řadičku mám.........foto...http://www.peugeot-club.com/topic/26275-neonove-miminko/

Kdo si počká, ten se dočká. Myslim si, že 284,- Kč a 700,- Kč je dost velkej rozdíl, ikdyž se nejedná přímo o totožnou kouli řadičky... :super

Ju ju ale učel to splnilo......:papa:papa:super

Odesláno

No, chtěl jsi řadičku (kouli) se zalitym modelem veterána, nebylo nikde psaný, že to musí bejt "3D" model jako má RaCes... :mrk

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

No, chtěl jsi řadičku (kouli) se zalitym modelem veterána, nebylo nikde psaný, že to musí bejt "3D" model jako má RaCes... :mrk

Přesně tak.......:super:super

Odesláno
Původně zaslal: Pata

Premo ja se tu poptam panu v klobouku, jestli neco nemaji ve svych 120tkach a nepusti to za par piv :super to vis ... vesnice :super

Já už tu radičku ale mám,musíš se podívat na 2 stránku tohoto tématu,ale když mi seženeš jinou za rozumný peníz klidně vemu i tu.....:papa:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...