Kurt Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: aka ale maminka uz spi.... Tak bacha na zuby! Citovat
aka Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 maminka vi, ze mi na zuby nesmi se tam chystam od zari, kdy sem si ustipla zub.... Citovat
agresssor Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Mno to sis tam mela zajit minulej rok ted za to budes platit... TAky potrebuju k zubari... Citovat
Pata Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: buml Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: buml ale to uz jsou vyjimecne az psychopaticke zablesky:D Takhle bys o Radkovi neměl mluvit! no vzdyt me se to taky obcas povede a posledne mi psal Pata u2u v pul 5 :o:o To vis, trenoval jsem CS, potom vana a pred spanim P-C Citovat
Kurt Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Ale nebudeš, jen tam musíš jít "preventivně"! Citovat
aka Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 co tam preventivne nechodit-zabranim hmatani ciziho cloveka v mych ustech Citovat
jarajarda Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: Kurt Ale nebudeš, jen tam musíš jít "preventivně"! Jsem tu preventivně. No, on mi někdo vyrazil zuby z huby a říkal že preventivně....:D:D Citovat
agresssor Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 takze kdyz pujdu preventivneje to zadara??? tak to tam letim hned zejtra:) Citovat
agresssor Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 JInak ako jak se tesis zejtra na sraz? Citovat
buml Odesláno 9. leden 2008 Autor Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: agresssor takze kdyz pujdu preventivneje to zadara??? tak to tam letim hned zejtra:) ale az druha v roce, tk na to pozor:papa Citovat
aka Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 pred srazem mam dve zkousky....takze zatim nevim Citovat
jarajarda Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: agresssor JInak ako jak se tesis zejtra na sraz? Kdepak se bude kdo s kým srážet? Citovat
agresssor Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Jarada: zejtra se srazime v peugeot restauraci tady v praze:) Citovat
jarajarda Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: aka pred srazem mam dve zkousky....takze zatim nevim Jé jak já Ti rozumím..........dneska sem měl 2......děs...jednu už vim, že opakuju v pondělí a druhou se dozvím buhví kdy.... Citovat
jarajarda Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: agresssor Jarada: zejtra se srazime v peugeot restauraci tady v praze:) Mno, tam to mám na obídek z ruky.... Citovat
agresssor Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 to neni na obidek je to od 6 spis na veceri:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.