BoneDaddy Odesláno 4. leden 2008 Odesláno 4. leden 2008 Přemo pěkný. Fakt tvoje auto je jedno z nejhezčích. . Ještě tam dáš v létě větší kola a bude to super. Jinak si myslím, že Creams rozhodně neudělal chybu s tím, že se to kupé rozhodl prodat na díly. Stačí jeden Přéma a má vyděláno to co by dostal za celý:D. Ba ne, sranda. Citovat
Přema Odesláno 4. leden 2008 Autor Odesláno 4. leden 2008 Původně zaslal: subin Původně zaslal: Přema kotouče a desky objednány nové ale BREMBA asi až na jaře kvuli zimních kol.... A jaký kotouče nakonec zvítězily? Bremba ale normál,sportovní verze stojí 12000 jeden a desky Textary Citovat
Přema Odesláno 4. leden 2008 Autor Odesláno 4. leden 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Přemo pěkný. Fakt tvoje auto je jedno z nejhezčích. . Ještě tam dáš v létě větší kola a bude to super. Jinak si myslím, že Creams rozhodně neudělal chybu s tím, že se to kupé rozhodl prodat na díly. Stačí jeden Přéma a má vyděláno to co by dostal za celý:D. Ba ne, sranda. Děkuji.... 17" stačí nebo ne?????? a on to auto prodal celé na vrakáč a já jsi tam byl pro brzdy,mrkni do bazaru tam o tom psal:papa:papa Citovat
Přema Odesláno 4. leden 2008 Autor Odesláno 4. leden 2008 Původně zaslal: buml Původně zaslal: Přema Původně zaslal: buml mooooooc pekny:potlesk:potlesk:potlesk este sem zvedavej na ty Bremba:super kotouče a desky objednány nové ale BREMBA asi až na jaře kvuli zimních kol.... tak to uz sme dva kdo se tesi na lepsi pocasi, ty na Bremba a ja abych moh zacit stavet:D Ju to ju......:papa:papa Citovat
Přema Odesláno 4. leden 2008 Autor Odesláno 4. leden 2008 Původně zaslal: destiny 2 Přema: Sorry, ale ta imitace dřeva je hrozná. Nějak jsem této módě nepřišel na zub. K Tvému autu by se mi tam líbil spíš hliník nebo karbon. Tak jsem se nechal Destinym inspirovat a objednal jsem stříbrnou karbonovou folii a zkusím to dřevo trochu předělat tak doufám že se to povede a s výsledkem se "pochlubím":D:D:D Citovat
jaudax Odesláno 4. leden 2008 Odesláno 4. leden 2008 pěkný to máš. Nezapoměń hodit foto a postup přelepení... Se mi to bude možná hodit... Citovat
Přema Odesláno 4. leden 2008 Autor Odesláno 4. leden 2008 Původně zaslal: jaudax pěkný to máš. Nezapoměń hodit foto a postup přelepení... Se mi to bude možná hodit... Ju ju hodím.....:papa Citovat
Přema Odesláno 4. leden 2008 Autor Odesláno 4. leden 2008 Původně zaslal: Pata moc krasne :potlesk:potlesk V neděli přijed na šterkovnu viz. přip. srazy a uvidíš to origo....:papa Citovat
Pata Odesláno 4. leden 2008 Odesláno 4. leden 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Pata moc krasne :potlesk:potlesk V neděli přijed na šterkovnu viz. přip. srazy a uvidíš to origo....:papa supr, uz se tesim Citovat
p406b Odesláno 4. leden 2008 Odesláno 4. leden 2008 tak uz to mas kozeny komplet:potlesk mas to:super ja mam tu listu tmavou,skoro cernou k tej cernej kuzi(s latkou) co mam,je pravda, ze to hodne spliva. Delali jeste modrou,ale ta se mi vubec nelibi. Citovat
jozefsv Odesláno 5. leden 2008 Odesláno 5. leden 2008 jake mas et na tvojich elektronoch?ked tam das bremba tak sa ti vojdu alebo budes pouzivat podlozky? Citovat
Přema Odesláno 5. leden 2008 Autor Odesláno 5. leden 2008 Původně zaslal: jozefsv jake mas et na tvojich elektronoch?ked tam das bremba tak sa ti vojdu alebo budes pouzivat podlozky? Mám 8x17 ET 18 tak doufám že nebude problém???? Co ty na to???:myslim Citovat
jozefsv Odesláno 5. leden 2008 Odesláno 5. leden 2008 to bude asi natesno,no neviem.mam tam origo et 12 a je to len tak tak.ze vraj este 15 tam vlezie.mozem skusit vyfotit tu medzeru pre predstavu Citovat
Přema Odesláno 5. leden 2008 Autor Odesláno 5. leden 2008 Původně zaslal: jozefsv to bude asi natesno,no neviem.mam tam origo et 12 a je to len tak tak.ze vraj este 15 tam vlezie.mozem skusit vyfotit tu medzeru pre predstavu No to abych koupil 0,5 až 1 cm podložku že?????? Citovat
jozefsv Odesláno 5. leden 2008 Odesláno 5. leden 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: jozefsv to bude asi natesno,no neviem.mam tam origo et 12 a je to len tak tak.ze vraj este 15 tam vlezie.mozem skusit vyfotit tu medzeru pre predstavu No to abych koupil 0,5 až 1 cm podložku že?????? tazko povedat , mozno tam vojdu, treba skusit.pockaj idem to vyfotit Citovat
Přema Odesláno 5. leden 2008 Autor Odesláno 5. leden 2008 Ted jsem se díval na web co jsem koupil ty kola a píšou tam že většina uvedených kol nelze použít na verze s brzdiči Brembo...tak nevím počkám na tvoje foto...:papa Citovat
jozefsv Odesláno 5. leden 2008 Odesláno 5. leden 2008 snazil som sa vyfotit to co naj ale nic moc.podla mna ti to tam nevojde.je tam strasne mala medzera.bude to uz asi skrtat,ale mozno je to na tom kombi ine. edit - ak chces mozem este bliknut cele koleso z cela [upravil dne 5.1.08 jozefsv] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.