Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přemo pěkný. Fakt tvoje auto je jedno z nejhezčích. :super. Ještě tam dáš v létě větší kola a bude to super. :potlesk

Jinak si myslím, že Creams rozhodně neudělal chybu s tím, že se to kupé rozhodl prodat na díly. Stačí jeden Přéma a má vyděláno to co by dostal za celý:D:D. Ba ne, sranda. :aut

Odesláno
Původně zaslal: subin

Původně zaslal: Přema

kotouče a desky objednány nové ale BREMBA asi až na jaře kvuli zimních kol....

A jaký kotouče nakonec zvítězily?

Bremba ale normál,sportovní verze stojí 12000 jeden a desky Textary

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Přemo pěkný. Fakt tvoje auto je jedno z nejhezčích. :super. Ještě tam dáš v létě větší kola a bude to super. :potlesk

Jinak si myslím, že Creams rozhodně neudělal chybu s tím, že se to kupé rozhodl prodat na díly. Stačí jeden Přéma a má vyděláno to co by dostal za celý:D:D. Ba ne, sranda. :aut

Děkuji.... 17" stačí nebo ne?????? a on to auto prodal celé na vrakáč a já jsi tam byl pro brzdy,mrkni do bazaru tam o tom psal:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: buml

Původně zaslal: buml

mooooooc pekny:potlesk:potlesk:potlesk este sem zvedavej na ty Bremba:super

kotouče a desky objednány nové ale BREMBA asi až na jaře kvuli zimních kol....

tak to uz sme dva kdo se tesi na lepsi pocasi, ty na Bremba a ja abych moh zacit stavet:D

Ju to ju......:papa:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: destiny

2 Přema: Sorry, ale ta imitace dřeva je hrozná. Nějak jsem této módě nepřišel na zub. K Tvému autu by se mi tam líbil spíš hliník nebo karbon. :super

Tak jsem se nechal Destinym inspirovat a objednal jsem stříbrnou karbonovou folii a zkusím to dřevo trochu předělat tak doufám že se to povede a s výsledkem se "pochlubím":D:D:D

Odesláno

Původně zaslal: Pata

moc krasne :super:potlesk:potlesk:potlesk

V neděli přijed na šterkovnu viz. přip. srazy a uvidíš to origo....:papa:papa

supr, uz se tesim :papa:super

Odesláno

tak uz to mas kozeny komplet:potlesk mas to:super ja mam tu listu tmavou,skoro cernou k tej cernej kuzi(s latkou) co mam,je pravda, ze to hodne spliva. Delali jeste modrou,ale ta se mi vubec nelibi.

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

jake mas et na tvojich elektronoch?ked tam das bremba tak sa ti vojdu alebo budes pouzivat podlozky?

Mám 8x17 ET 18 tak doufám že nebude problém???? Co ty na to???:myslim:myslim

Odesláno

to bude asi natesno,no neviem.mam tam origo et 12 a je to len tak tak.ze vraj este 15 tam vlezie.mozem skusit vyfotit tu medzeru pre predstavu

No to abych koupil 0,5 až 1 cm podložku že??????

Odesláno

to bude asi natesno,no neviem.mam tam origo et 12 a je to len tak tak.ze vraj este 15 tam vlezie.mozem skusit vyfotit tu medzeru pre predstavu

No to abych koupil 0,5 až 1 cm podložku že??????

tazko povedat , mozno tam vojdu, treba skusit.pockaj idem to vyfotit
Odesláno

Ted jsem se díval na web co jsem koupil ty kola a píšou tam že většina uvedených kol nelze použít na verze s brzdiči Brembo...tak nevím počkám na tvoje foto...:papa:papa

Odesláno

snazil som sa vyfotit to co naj ale nic moc.podla mna ti to tam nevojde.je tam strasne mala medzera.bude to uz asi skrtat,ale mozno je to na tom kombi ine.

edit - ak chces mozem este bliknut cele koleso z cela

[upravil dne 5.1.08 jozefsv]

post-0-14109598083989_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...