maNkovic Odesláno 4. leden 2008 Odesláno 4. leden 2008 kolko by stal takyto lak sa mi moc paci INAK:auto je na predaj na autovia za 70000sk je to mi16 rv91 [upravil dne 4.1.2008 maNkovic] Citovat
Béďa Odesláno 4. leden 2008 Odesláno 4. leden 2008 zalezi co je to za lak, kolik to ma vsrtev atd. podle me cena za celolak je 30 a dale, zalezi na barve a na mnozstvi pouzite barvy.. Citovat
maNkovic Odesláno 4. leden 2008 Autor Odesláno 4. leden 2008 Původně zaslal: Béďa zalezi co je to za lak, kolik to ma vsrtev atd. podle me cena za celolak je 30 a dale, zalezi na barve a na mnozstvi pouzite barvy.. hmm vidim to tak ze si to nastriekam doma a bude pokoj kupim 3-4 litre farby nakopnem kompresom a pistolku a bude Citovat
vendelinek Odesláno 4. leden 2008 Odesláno 4. leden 2008 Původně zaslal: maNkovic Původně zaslal: Béďa zalezi co je to za lak, kolik to ma vsrtev atd. podle me cena za celolak je 30 a dale, zalezi na barve a na mnozstvi pouzite barvy.. hmm vidim to tak ze si to nastriekam doma a bude pokoj kupim 3-4 litre farby nakopnem kompresom a pistolku a bude Kam bys to chtěl lejt,takový množství barvy,dolu se vejde 1.2kg +tužidlo a nahoru 0.3kg+tužidlo+ředidlo10%.Při nejlevnějšim akrilátu bys do toho moh dát(když si to budeš dělat sám)cca1 500-3000 [upravil dne 4.1.2008 vendi.stejskal] Citovat
KoudaK Odesláno 4. leden 2008 Odesláno 4. leden 2008 Původně zaslal: maNkovic Původně zaslal: Béďa zalezi co je to za lak, kolik to ma vsrtev atd. podle me cena za celolak je 30 a dale, zalezi na barve a na mnozstvi pouzite barvy.. hmm vidim to tak ze si to nastriekam doma a bude pokoj kupim 3-4 litre farby nakopnem kompresom a pistolku a bude No to dopadne..... Citovat
Dundee Odesláno 4. leden 2008 Odesláno 4. leden 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Kam bys to chtěl lejt,takový množství barvy,dolu se vejde 1.2kg +tužidlo a nahoru 0.3kg+tužidlo+ředidlo10%.Při nejlevnějšim akrilátu bys do toho moh dát(když si to budeš dělat sám)cca1 500-3000 [upravil dne 4.1.2008 vendi.stejskal] Trochu málo barvy, ne? 1,2 kg na spodní část a 0,3 kg na vršek? To tak na jednu vrstvu, možná ani ne. Barva má větší hustotu než voda, tudíž 0,3 kg barvy je tak 1,5-2 dcl, což ve třech vrstvách vyjde stěží na kapotu:myslim Citovat
maNkovic Odesláno 4. leden 2008 Autor Odesláno 4. leden 2008 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: maNkovic Původně zaslal: Béďa zalezi co je to za lak, kolik to ma vsrtev atd. podle me cena za celolak je 30 a dale, zalezi na barve a na mnozstvi pouzite barvy.. hmm vidim to tak ze si to nastriekam doma a bude pokoj kupim 3-4 litre farby nakopnem kompresom a pistolku a bude No to dopadne..... preco by to malo dopadnut??? Citovat
maNkovic Odesláno 4. leden 2008 Autor Odesláno 4. leden 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: maNkovic Původně zaslal: Béďa zalezi co je to za lak, kolik to ma vsrtev atd. podle me cena za celolak je 30 a dale, zalezi na barve a na mnozstvi pouzite barvy.. hmm vidim to tak ze si to nastriekam doma a bude pokoj kupim 3-4 litre farby nakopnem kompresom a pistolku a bude Kam bys to chtěl lejt,takový množství barvy,dolu se vejde 1.2kg +tužidlo a nahoru 0.3kg+tužidlo+ředidlo10%.Při nejlevnějšim akrilátu bys do toho moh dát(když si to budeš dělat sám)cca1 500-3000 [upravil dne 4.1.2008 vendi.stejskal] to je dako malo 1.2 dole a 0.3 hore sak to my bude presvitat aj stari lak Citovat
maNkovic Odesláno 4. leden 2008 Autor Odesláno 4. leden 2008 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: vendi.stejskal Kam bys to chtěl lejt,takový množství barvy,dolu se vejde 1.2kg +tužidlo a nahoru 0.3kg+tužidlo+ředidlo10%.Při nejlevnějšim akrilátu bys do toho moh dát(když si to budeš dělat sám)cca1 500-3000 [upravil dne 4.1.2008 vendi.stejskal] Trochu málo barvy, ne? 1,2 kg na spodní část a 0,3 kg na vršek? To tak na jednu vrstvu, možná ani ne. Barva má větší hustotu než voda, tudíž 0,3 kg barvy je tak 1,5-2 dcl, což ve třech vrstvách vyjde stěží na kapotu:myslim ja ked som si striekal komplet zadok tak su tam 4 vrstvy 1vrstva antikorozny zaklad a 3 vrstvy bielej ale to som len tak narychlo ale podarilo sa celkom pohoda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.