andela205 Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 mam dotaz muzetemi poradit spatecka a mlhovka mi sviti pouze vlevo ma svitit na obou stranach nebo ne. Spatecky mi nesvitily tak mi v servisu mnenily spinac spatecky a sviti jenom jedna zarovka neni praskla. Dik za odpoved Citovat
Medvěd Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 Zpátečky by podle mě měly svítit obě, mlhovka (zadní) je z výroby zapojena pouze levá, ale údajně poměrně jednoduše lze přiřadit i pravou - sám to mám od jednoho člena slíbeno už od léta, ale zatím nebyl čas (tedy z mé strany) Citovat
Blizzard Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 zpátečky mi svítili obě, mlhovku jsem si musel natáhnout z druhý strany Citovat
andela205 Odesláno 3. leden 2008 Autor Odesláno 3. leden 2008 tak jsem šla spatky do servisu s už svitej obje žarovku nemnenili jen neco v kablikach za 20min hotovo a bez placeni diky všem co mi radili. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.