daja535 Odesláno 19. prosinec 2007 Odesláno 19. prosinec 2007 Dobrý den , prosím poradte mi , mám 607 rv 2002 a na středovém tunelu je ovládání dvouzonové klimatizace a na straně řidiče mi nesvítí tlačítko seřizování teploty . Jak žárovku vyměním ? A ještě jeden dotaz co to je za svolávací akci , krátce o tom píše Pe.Tr ale moc tomu nerozumím děkuji daja535 Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. prosinec 2007 Odesláno 19. prosinec 2007 Původně zaslal: daja535 Dobrý den , prosím poradte mi , mám 607 rv 2002 a na středovém tunelu je ovládání dvouzonové klimatizace a na straně řidiče mi nesvítí tlačítko seřizování teploty . Jak žárovku vyměním ? A ještě jeden dotaz co to je za svolávací akci , krátce o tom píše Pe.Tr ale moc tomu nerozumím děkuji daja535 Dobrý den, je potřeba prvně vyndat autorádio (pomocí spec.háčků), pak získanym otvorem vložit ruku a panel klimatizace zezadu povystrčit ,pak odpojit tři konektory a zezadu jsou žárovky Přeji příjemný den a jsem s pozdravem Trávniček Petr skladnik PEUGEOT SKLAD TEL: +420 284 000 542 DOMANSKÝ, spol. s r.o. koncesionář CITROEN, HYUNDAI, MITSUBISHI,PEUGEOT Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. prosinec 2007 Odesláno 19. prosinec 2007 Co se týká svolávací akce , pokud máte uvedený motor , kontaktujte autorizovany servis . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.