vinorak Odesláno 6. leden 2008 Odesláno 6. leden 2008 Původně zaslal: jarajarda Prosim Tě VINORAKu, co je na tom relé přesně napsáno? Kámoš mi přinesl relé z Feldy, udělal mi radost, ale on vytahal celou pojistkovou skříň a přitáhl mi jich asi 15! A nejsem elektrikář, tak abych něco nezku..... Moc DÍKY. AEV 2052 tohle je ono:super má šest nožiček a je celkem vysoký.. Citovat
Pata Odesláno 6. leden 2008 Odesláno 6. leden 2008 Původně zaslal: vinorak Původně zaslal: jarajarda Prosim Tě VINORAKu, co je na tom relé přesně napsáno? Kámoš mi přinesl relé z Feldy, udělal mi radost, ale on vytahal celou pojistkovou skříň a přitáhl mi jich asi 15! A nejsem elektrikář, tak abych něco nezku..... Moc DÍKY. AEV 2052 tohle je ono:super má šest nožiček a je celkem vysoký.. Citovat
jarajarda Odesláno 6. leden 2008 Autor Odesláno 6. leden 2008 Tak vám pánové moc děkuju za pomoc, už to šlape jako hodinky:) Zase jeden upgrade na oldtimeru:) Díky! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.