Pe.Tr Odesláno 12. prosinec 2007 Odesláno 12. prosinec 2007 Původně zaslal: buml Původně zaslal: KUBBACHER Ne to stačí, už tak mi žena nadává, když na to sem tam šlapu. Ale myšlenka to není špatná bumle:super no jo jenze ty mas tech kobyl o petadvacet vic nez ja:( ... ma hezčí barvu auta, krasne kola, funguje mu klima... :D:D:D:D:D Citovat
KUBBACHER Odesláno 12. prosinec 2007 Autor Odesláno 12. prosinec 2007 Na co koně jak máš pozornou manželku, a barvu jsem chtěl původně jinou, ale tak už to chodí kluci. Citovat
buml Odesláno 12. prosinec 2007 Odesláno 12. prosinec 2007 Původně zaslal: KUBBACHER Na co koně jak máš pozornou manželku, a barvu jsem chtěl původně jinou, ale tak už to chodí kluci. no hlavne ze si nechtel jinou manzelku:D ale to z sem OT Citovat
KUBBACHER Odesláno 12. prosinec 2007 Autor Odesláno 12. prosinec 2007 Žena je super, ale když nejede se mnou.:P Teď zabaluje dárky tak mi tu do toho nekouká:mrk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.