Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

PEUGEOTIK307 - spínače nafotím až sa vrátim zo Štátov do Európy na budúci týždeň. MMILANKO - ja som si dával aktivovať tempomat v čechách v Mostě, lebo tam momentálne pracujem. Pýtal som sa aj v Košiciach pre porovnanie ceny, ale nepamätám si cenu, len viem, že v čechách ma to vyšlo podstatne lacnejšie ( tak isto autorizovaný servis ) shark374 - v meste ti tempomat nebude pravdepodobne fungovať, lebo sa sá aktivovať iba pri zaradenej štvorke a/alebo päťke a rýchlosť musí byť vyššia ako 40 km/hod. Doteraz neviem, ako BSI vie, že mám zaradenú štvorku. Neviem si predstaviť, že budeš dusiť motor na štvorke pri rýchlosti 50 km/hod ( ale dá sa, vyskúšal som to ). A musíš mať spínač aj na spojke.

Odesláno

ja chodim v meste 55 a necitim ze by motor nejako trpel, zatial ma este za rychlost v meste nezastavili a to jazdim v meste dost casto...a so zaradenou 4 sa da ist aj 50 ale zrychlovanie neodporucam...este to planujem nacipovat takze krutiaci moment narastie a hadam zvladne aj tu 50 bez problemov

a co sa tych spinacou tyka tak nebol by ich problem zohnat len keby som mal istotu ze sa mi tempomat bude dat aktivovat v BSI

Odesláno

já jezdím 50 a v pohodě i zrychluje. Mám ale powerbox,ten tomu dost pomáhá. Tempomat ve městě v pohodě

• O 1 rok později...
Odesláno

Vypadá to, že by neměl být problém. Dvojitý brzdový spínač podle SB máš. Ještě koukni nahoru nad brzdový pedál, zda z konektoru brzdového spínače odcházejí 4 dráty a mělo by to být OK. Pokud ano, tak na 100 procent na dia, zda je tempomat konfigurovatelný v ŘJ motoru. Myslím ale, že bude. Potom jenom páčku a povolit v dia.

Guest Brendik
Odesláno

Ahojte viete mi prosím povedať či sa dá dorobiť aj mne tempomat tu je môj vinVF33ERHYB83513745 Dík.priložil som aj fotku kontaktov na pedaloch na brzdovom mám jeden kontakt ale idú z neho 4 káble.

[upravil dne 10/2/11 16:23 Brendik]

post-26717-14109615423363_thumb.jpg

Guest Brendik
Odesláno

Ešte musím zohnať páčku tempomatu a povoliť na DIA.Nevieš prosím ťa či má niekdo tú diagnostiku v okolí B.B. Ďakujem za odpoveď.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...