Maki Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 takze obrizka pytle? no pisou tam ze je zajisteni sroubkem , tak je to asi tim cervikem , proc to je spatny? Citovat
Kulíšek Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: Maki takze obrizka pytle? no pisou tam ze je zajisteni sroubkem , tak je to asi tim cervikem , proc to je spatny? Ne není, aspoň jak ji budeš v budoucnu měnit, tak to bude bez přetahování Citovat
Maki Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 ok , diky moc kulisku , v patek mi snad prijde ta radicka , jinak koukni se na tema peugeot 206 cc , tam jsem dal asi 3 fotky vcera miho auta , tak s ekoukni , je tam trochu videt ta radicka Citovat
Kulíšek Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: Maki ok , diky moc kulisku , v patek mi snad prijde ta radicka , jinak koukni se na tema peugeot 206 cc , tam jsem dal asi 3 fotky vcera miho auta , tak s ekoukni , je tam trochu videt ta radicka Tak ty jsi CC-čkář, to jo Citovat
xbarney Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Takže som si ten čas našiel a tu je moja \"páka\" : Citovat
Maki Odesláno 26. duben 2008 Odesláno 26. duben 2008 tak uz jsem ji taky vymenil , psi tata , ale to bylo neco vam rikam ta paka ne a ne jit dolu Citovat
valent69 Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 ja som ju dal dole tak ze som otocil hlavicu o 90 stupnov a pomali som ju vykival von...ide to dost tazko ale na konec svina povoly Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Já ju mám zkrácenou asi o 3 cm a brzo příjde i short shift.Mi při výměně přispěl prasklý silon v origoš šaltře takže sem ji vytáhl lehce Citovat
Sibi. Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 nejde to :-D . . taham , otacim i oboje najednou a zaboha nechce povolit . . zkracovani nepripada v uvahu vyhovuje mi tato delka . . takze uz nevim co s tim :-D . . Peugeot 206 cc 2.0i Citovat
xbarney Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Původně zaslal: Sibi. nejde to :-D . . taham , otacim i oboje najednou a zaboha nechce povolit . . zkracovani nepripada v uvahu vyhovuje mi tato delka . . takze uz nevim co s tim :-D . . Peugeot 206 cc 2.0i ja som zobral pilku a islo to hovorim to uplne vazne Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Původně zaslal: xbarney Původně zaslal: Sibi. nejde to :-D . . taham , otacim i oboje najednou a zaboha nechce povolit . . zkracovani nepripada v uvahu vyhovuje mi tato delka . . takze uz nevim co s tim :-D . . Peugeot 206 cc 2.0i ja som zobral pilku a islo to hovorim to uplne vazne Tak,tak pilkou to jde.Když to nejde silou,tak to určitě půjde větší silou.Pak by ještě mohla být rada mrazící sprej. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.