Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: PaloLM

nemá zmysel sa tu hrať na slovíčka, myslíl si že ako ponuka je to dobré a je na každom, či si tam niečo kúpi alebo nie:myslim:myslim

Myslím, že se řešilo to, estli je na "nenový" zboží záruka, nebo ne. Což podle mě rozhodně není žádný hraní se slovíčkama, ale docela podstatná věc. Nikde sem neuvedl, že by to byl blbej tip. ;)

Odesláno

jak citam tak citam, stale ta nechapem. si mudrlant. chalanisko sa len snazi nam pomoct a dal nam super tip. stou zarukou mas pravdu ale realita je ina a nefunguje to tak. stale sa oplati nakupovat takto a nie za nekrestanske peniaze v peugeote. neboj uz si dam pohov. ak sa ta to dotklo tak sorac ;)

Odesláno
Původně zaslal: suno

ja som tam volal minuly tyzden ohladom pred,naraznika na 406coupe a povedali mi ze nemaju a ani mat nebudu

veci 406 coupe su dost problemove.....neni to ako s klasickou 406. robil som buraneho kupaca a kupujem veci od oravakov, a ked mi tresli cenu za predne svetlo pod ruku 7000 sk tak som skoro odpadol..... pri tom klasicka 406 no problem svetlo za 1500 -2000 sk.... predna kapota coupe pod ruku 8000 ...to uz je sila, obycajna hadica to intrecooleroveho chladica s tým malým kolienkom 10000 litrov v peugeote...vseobecne Coupe sa robi strasne tazko, hlavne financne...pozeram sa na to z pohladu dovozcu buranych aut.....

Odesláno
Původně zaslal: Ferin007

Původně zaslal: PaloLM

nemá zmysel sa tu hrať na slovíčka, myslíl si že ako ponuka je to dobré a je na každom, či si tam niečo kúpi alebo nie:myslim:myslim

Myslím, že se řešilo to, estli je na "nenový" zboží záruka, nebo ne. Což podle mě rozhodně není žádný hraní se slovíčkama, ale docela podstatná věc. Nikde sem neuvedl, že by to byl blbej tip. ;)

tak sa ukludnime, a neriesme tu take hlubosti a neosocujme sa tu.....

típek to sem dal aby nam pomohol kde mame hladat diely na svoje auta tak, aby sme nevyhadzovali nekrestanske peniaze do vzduchu, pri tom to dokazeme kupit za omnoho menej penazi inde..... su veci na ktore potrebujes zaruku, ale pri jazdenych dieloch to je dost obtiazne..... bud je dobry alebo nie...ak nie ,tak im ho vratis.......ale maju naozaj dobre zbozi..... zatial sa mi nestalo ze by som musel nieco vracat,...sice raz som kupoval zadnu napravu na citroen berlingo, a zlou nahodou som nalozil na odtahovku napravu na Picasso.....su stejne, vsetko je to iste, len ked dam picassacku napravu na berlingo, tak potom je zadok strasne nizko, a prakticky auto sedi na dorazoch.....bez problemov ju zobrali nazad a vymenili....

Odesláno

marisw:

1. Klídek. Nevím, čím to je, že ste (někteří) na východ od nás takoví popudlivý a vztahovační. :P

2. Firma asi těžko bude soukromou osobou.

3. U vás možná, ale mě by se 25 000,- jen tak vyhodit komínem byz jistýho výsledku (tzn. bez jakékoliv záruky) nechtělo.

4. Soráč, že sem eště nepronikl do tajů slovenskýho jazyka, ale pojem "náhodná vada" sem v životě neslyšel, český právo takovej pojem vůbec nezná, slovenskej OZ u sebe běžně nenosím, krom toho mi ten pojem přinde takovej...divnej. Normálně sem se ptal, co tím myslíš, tak nevím, co tady skáčeš jak čertík. Většina lidí na fóru sou tady pohodáři, tak by ses mohl trochu inspirovat. ;)

5. To, že je "záruka" jinak upravena podle OZ a ObZ, neznamená, že soukromá osoba za to, co prodává, nijak neručí. Samozřejmě, že ručí. I když je to ručení "měkčí" a nejmenuje se "záruka".

[upravil dne 5.12.07 Ferin007]

podla mna sa tu hras zo slovickami ty.....nie ja.....tak ma prosim nechytaj za slovicka:bojim..... nič ine som sem nechcel dat len to, aby som niekomu kto hlada nejake veci pomohol tým, ze sem dam kontakt na ludi ktor by tieto veci mohli mat....

nechcem sa tu hadat z nejakým znudeným clovekom, ktory nema do coho ci uz doma ale asi najskor v praci pichnut:mad:..... tak nepichaj do mna :mrk:mrk

k teme by si mohol uviest ci aj u vas v CR nieco take existuje, uviest ceny niektorych dielov pre obraz nas slovakov, po com to tam u Vas ide a tak.....nic ine som nechcel....

Odesláno
Původně zaslal: lubo1978

jak citam tak citam, stale ta nechapem. si mudrlant. chalanisko sa len snazi nam pomoct a dal nam super tip. stou zarukou mas pravdu ale realita je ina a nefunguje to tak. stale sa oplati nakupovat takto a nie za nekrestanske peniaze v peugeote. neboj uz si dam pohov. ak sa ta to dotklo tak sorac ;)

diky bracho:roker

islo mi len o to, aby som vam dal dalsi kontakt na nahradne diely, ja som s nimi spokojny,tak som povazoval za vhodne aby som vam tych ludi oporucil....netlacil som vas do nicoho... a ani nesnazil zmenit nazory na nove veci z origo. peugeotu....

ja by som si osobne nekupil ziadny diel v origo. P. raz som tak ale urobil, a podla VIN mi dali totalnu kokotinu....

kupoval som vodny chladic a namiesto 4-vyvodoveho mi dali 3-vyvodovy.....a povedali ze iny tam urcite neni, bo oni tam podla vin maju toto

Odesláno

to vsetci stavme takto skoro :o:o:o:o

ja tam dnes idem po nejake veci....tak uvidim...neskor uvediem ake boly ceny a com som bral...samozrejme aj stav....len pre info pre ostatnych

Odesláno
Původně zaslal: marisw

marisw:

1. Klídek. Nevím, čím to je, že ste (někteří) na východ od nás takoví popudlivý a vztahovační. :P

3. U vás možná, ale mě by se 25 000,- jen tak vyhodit komínem byz jistýho výsledku (tzn. bez jakékoliv záruky) nechtělo.

4. Soráč, že sem eště nepronikl do tajů slovenskýho jazyka, ale pojem "náhodná vada" sem v životě neslyšel, český právo takovej pojem vůbec nezná, slovenskej OZ u sebe běžně nenosím, krom toho mi ten pojem přinde takovej...divnej. Normálně sem se ptal, co tím myslíš, tak nevím, co tady skáčeš jak čertík. Většina lidí na fóru sou tady pohodáři, tak by ses mohl trochu inspirovat. ;)

5. To, že je "záruka" jinak upravena podle OZ a ObZ, neznamená, že soukromá osoba za to, co prodává, nijak neručí. Samozřejmě, že ručí. I když je to ručení "měkčí" a nejmenuje se "záruka".

podla mna sa tu hras zo slovickami ty.....nie ja.....tak ma prosim nechytaj za slovicka:bojim..... nič ine som sem nechcel dat len to, aby som niekomu kto hlada nejake veci pomohol tým, ze sem dam kontakt na ludi ktor by tieto veci mohli mat....

nechcem sa tu hadat z nejakým znudeným clovekom, ktory nema do coho ci uz doma ale asi najskor v praci pichnut:mad:..... tak nepichaj do mna :mrk:mrk

k teme by si mohol uviest ci aj u vas v CR nieco take existuje, uviest ceny niektorych dielov pre obraz nas slovakov, po com to tam u Vas ide a tak.....nic ine som nechcel....

Nevím, jestli máš tak krátkou paměť, ale "píchat" si tu začal ty. ;)

Padl dotaz, jestli i na použitý věci platí záruka, na což já jsem odpověděl že jo. Tys pak vyskočil jak čertík z krabičky a začal tady líčit, jak si můžou všichni se zárukou akorát tak vytřít něco.

Jestlis to ještě nepochopil, tak záruka hraje do karet i prodejci, pač plno lidí (a asi většina-nemyslím jen tady na fóru) si prostě tak drahou věc z neznámýho zdroje (navíc po bouračce !!!) bez jakékoliv záruky, že je to v pořádku a bude fungovat, nekoupí. Pokud si je prodejce jistej tím, co lidem prodává (což "samozřejmě je, že ;) ), tak není důvod záruku upírat a bát se ji. Asi to chce uvažovat v širších souvislostech a ne jen, jak rychle skasírovat zákazníka a poslat ho někam. ;)

Můžu tě ubezpečit, že jak v práci, tak doma toho mám až nad hlavu a zabývat se takovýma zbytečnýma osobníma útokama mě teda vůbec netěší. Nicméně, když někdo tvrdí, že na starší věci není záruka, tak to mě nadzvedne ze židle. :D Tím jsem to chtěl pouze uvést na pravou míru a končím. :papa

Pro všechny: Znovu opakuju, že sem se pouze a jen vyjadřoval k dotazu ohledně záruky a nikdy jsem nijak nezpochybnil výbornej tip na ND (i když bohužel trochu z ruky ;) ). Takže některý reakce fakt nechápu. :myslim:(

HOWGH!

Odesláno

Původně zaslal: marisw

marisw:

Nevím, jestli máš tak krátkou paměť, ale "píchat" si tu začal ty. ;)

Padl dotaz, jestli i na použitý věci platí záruka, na což já jsem odpověděl že jo. Tys pak vyskočil jak čertík z krabičky a začal tady líčit, jak si můžou všichni se zárukou akorát tak vytřít něco.

Jestlis to ještě nepochopil, tak záruka hraje do karet i prodejci, pač plno lidí (a asi většina-nemyslím jen tady na fóru) si prostě tak drahou věc z neznámýho zdroje (navíc po bouračce !!!) bez jakékoliv záruky, že je to v pořádku a bude fungovat, nekoupí. Pokud si je prodejce jistej tím, co lidem prodává (což "samozřejmě je, že ;) ), tak není důvod záruku upírat a bát se ji. Asi to chce uvažovat v širších souvislostech a ne jen, jak rychle skasírovat zákazníka a poslat ho někam. ;)

Můžu tě ubezpečit, že jak v práci, tak doma toho mám až nad hlavu a zabývat se takovýma zbytečnýma osobníma útokama mě teda vůbec netěší. Nicméně, když někdo tvrdí, že na starší věci není záruka, tak to mě nadzvedne ze židle. :D Tím jsem to chtěl pouze uvést na pravou míru a končím. :papa

Pro všechny: Znovu opakuju, že sem se pouze a jen vyjadřoval k dotazu ohledně záruky a nikdy jsem nijak nezpochybnil výbornej tip na ND (i když bohužel trochu z ruky ;) ). Takže některý reakce fakt nechápu. :myslim:(

HOWGH!

ok. beriem........ prepac ak som na teba vybehol :papa:papa

Odesláno

hmm, vec je ta za ja napr by som chcel ovladanie pod volant a oni su dost hakliva vec... pretoze potrebujem ku konktretnemu DAM cislu a ovladanie s prednymi hmlovkami bez funkcie ESP.. totiz ta paacka sa da spojazdnit na palubny pocitac.. a neviem ci ja na kuknutie rozoznam ovladanie pod volant na auto konkretne ci to bude sediet na moje DAM.... hm??? :myslim

da sa to nejak neviem zistit?

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...