richard111 Odesláno 30. listopad 2007 Odesláno 30. listopad 2007 Ma niekto namontovane nejake ine ako originalne zasterky na svojom Partnerovi + aku mate sietku a vanu v kufri? Potrebujem nejake tipy co kupit. Citovat
Martinsk Odesláno 2. prosinec 2007 Odesláno 2. prosinec 2007 Zasterky mám originál. Sieťky mám dve. Jednu sťahovaciu, takú plátennú a druhúna prestavbu N1. Citovat
richard111 Odesláno 2. prosinec 2007 Autor Odesláno 2. prosinec 2007 Původně zaslal: Martinsk Zasterky mám originál. Sieťky mám dve. Jednu sťahovaciu, takú plátennú a druhúna prestavbu N1. Aha, zle som to napisal - mal som na mysli tie natahovacie sietky, co sa davaju na spodok kufra alebo na boky. Malo by to byt asi z nejakeho umeleho vlakna. [upravil dne 2.12.2007 richard111] Citovat
mpx Odesláno 30. leden 2008 Odesláno 30. leden 2008 vlevo i vpravo mám síťku (levá byla, pravá se dokoupila) - trochu překáží při snímání plastového krytu zvedáku, cena nebyla nijak převratná Citovat
tigertec Odesláno 19. duben 2012 Odesláno 19. duben 2012 Ahoj,má někdo orig.zástěrky na partnera?Mohu poprosit o foto a kolik stojí... Děkuji Citovat
berla2,0hdi Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 Zdarec mám origo zástěrky vpředu i vzadu je to kasa za pár tuším že to bylo kolem 1400,- jinak nějaké univerzál se tam nehodí origo je přesně na míru a síť mám v kufru takovou gumovou. když vezu kufřík nebo nákup z marketu tak použiju modubox přepravku a tu síť oka tam na podlaze jsou Citovat
tigertec Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 Jestli mohu poprosit hod sem foto nebo na email nosek.pepa@seznam.cz díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.