godzilaTO Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 tak ako poradi niekto kolko cm pouzil na tu mriezku?ale komplet mreza!!!:D:D:D Citovat
AnotherOne Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Veď zober meter a premeraj. Práca na 5 min. Citovat
robozv Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Původně zaslal: godzilaTO robozv ja som ju vcera kupil v mototechne u nas v meste...3 metre za neceliych 6 ewri.... mas od nej obal? aka je to znacka alebo nejaky nazov ja nikde na nete neviem zohnat taku Vckovu pasku Citovat
ace11 Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 bez do kseftu kde prodavaji autodoplnky,tam si rekni o chromovou pasku profil \"U\" a je to - cena 30-40 korun za metr Citovat
petkep Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Bohužel nevím, jak dát fotku, ale spotřeboval jsem na kompletní vodorovná i svislá cca 5 m pásky. Práce 5 min cena 150 CZK a efekt...K NEZAPLACENÍ Citovat
AnotherOne Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Kde na tie ceny chodíte? Tuná chcejú za meter 100Sk Citovat
ace11 Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Takhle to vypada,ale ted nove i s novyma litakama Citovat
petkep Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 A tak jsem to zase já upravil za těch 150 CZK URL=http://img30.imageshack.us/i/dsc03274a.jpg/][/url] Citovat
godzilaTO Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 pani zlaty...ak by som mohol hned si to premeriam...asi nie som az taky nevedomy...pytam sa z dvoch dovodov...jeden je ze ak to uz niekto robil poviem mi skoro na 100% kolko spotreboval,cize oto jednoduchsie to je ked pojdem do kseftu a kupim kolko treba...a ten 2.dovod je trosken smutnejsi,ze auto som nechal v nemecku a som terz doma..takze si nemam kde premerat..hehe...a kupujem teraz pasku a chcem si to potom ked sa vratim do nemecka hned urobit...vyzera to tak skvelo ze nemozem cakat do konca aprila pokial sa vratim domov...:D:D....takze preto... dakujem za odpovede...mam uz kupeniych 5metry...cena dohromady bola za 5 metrov 10evri..ci z moc alebo malo neviem....ale kupoval som to v autodoplnkoch u nas v Topolcanoch Citovat
tomike Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Este poprosim udaj o sirke tej U pasky, lebo som nasiel na nete 6,9,12 mm-rove. Tiez mam auto v garazi mimo domu tak ak niekto vie budem rad za odpoved. dik [upravil dne 3.4.2010 tomike] Citovat
pajo30 Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 tak tá šírka by zaujímala aj mňa lebo tá druhá fotka, kde sú chrómové aj tie pozdĺžne rebrá vyzerá perfektne. :super:super Citovat
godzilaTO Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 tak ako ja som nameral tak ma hrubku 5mm a na vysku ma 7mm....merania krajcirskym metrom....pri kupe som si nevsimol rozmery...bolo to na metraz a uz sa tesim ked to tam nalepim...cierny pysk s chromoviym grilom..heheh...potom dam foto..ale to este potrva nejaky ten den,... [upravil dne 3/4/10 godzilaTO] Citovat
Radek V. Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Původně zaslal: vitak Ví někdo, kde se dá sehnat ten nádherný spojler na 407, který je o něco víš? fakt je úžasný! Děkuji za odpovědi. je to origo 407SW SPORT XS http://news.autoroad.cz/predstavujeme/16244-peugeot-407-sw-take-ve-verzi-sport-xs/tisk/ http://web.arundale.co.uk/docs/downloads/407xs.pdf Citovat
godzilaTO Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 chlapiyyyyyyyyyyyyyyyy neprovokujte maaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!vyzera to fakticky fajneeeeeee..... Citovat
godzilaTO Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 frajeriy ste co?ked uz to mate hotove...:super:super:super za lidovou cenu je to... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.