Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

hehe :D , ale pred nalepenim tech pasek je nejlepsi to auto umejt no hlavne ty mrizky aby na nich nebyl prach a necistoty aby to pak 100 procentne drzelo

Odesláno
Původně zaslal: nanux

Mno a tento víkend se pustím do těch xenonků, už je mám doma (H1 6000K)... Foto potom přiložím ;)

Ideš to dávať do 407? Netreba tam urobiť nejakú úpravu aby to nedetekovalo ako zhorenú žiarovku (niekde som to čítal)? Veľmi rád by som si potom prečítal tvoje skúsenosti s montážou, dík.

Odesláno

Jo slyšel jsem, upozorňoval mě tady na to Matuska... Zkusím a uvidím, když to bude křičet, dám tam modul pro řešení palubního počítače, kterej by měl problém odstranit (vychází asi na 300Kč)

[upravil dne 16/4/08 nanux]

Odesláno

To nanux : už jsem se domlouval se známím...že se někdy teda svezu v tom 20 HDI...akorát mě nepotěšil, že namá v sedadlech bederní opěrky...mám jednu zkaženou a vůbec nevím..jak to zjistit... :(

no já mám nějaké modré skopčácké žárovky a ty svítí hezky bíle...žádný žloutek :aut:D

Odesláno

lepsi je paska , protoze ta origos je tenka :D , jinak kde si koupil ty xenony a za kolik? planuju je koupit do miho 206 CC H7 taky 6000k :D , tata je ma v 407 a vypada to pekne :) takovy luxusni velky auto nejde bez xenonu :)

Odesláno
Původně zaslal: Maki

lepsi je paska , protoze ta origos je tenka :D , jinak kde si koupil ty xenony a za kolik? planuju je koupit do miho 206 CC H7 taky 6000k :D , tata je ma v 407 a vypada to pekne :) takovy luxusni velky auto nejde bez xenonu :)

Koupil jsem je od člena Fx za 2800,- zkus mu napsat a nějak se domluvíte... Je to max v pohodě, záruka se vším všudy, faktura, apod...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...