Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Protoze,jak znamo,laska je velka carodejka,odstehoval jsem se za svou novou babou z Prahy na venkov.Bohuzel to ssebou nese i par mene prijemnych skutecnosti,jako napriklad chuze po zasranym dvorecku,posrany auto od mistniho ptactva(i domaciho),protoze v garazi stoji pantatova skodka,vecne pochcany kola od naseho vlcaka atd.:D

Jinak je to samozrejme uplne bozi, je tam klidek a lasce se holt museji prinaset i drobne obeti.

V sobotu jsem potreboval neco udelat na aute,otevru to a neco se mihlo kolem motoru.Najednou ziram,jak zpod auta vybehnul vypasenej potkanek

:D:D:D

Nejvetsi prekvapko ale prislo za chvili,kdyz jsem za levym prednim svetlem objevil docela slusnej pelech,nastlanej z ty vycpavky,co je pod kapotou.Tam to ten zmetek rozkousal a normalne si ustlal...taky tam pri te prilezitosti trosku nakadil:D:D:D

Tak jsem mu to vymet a utesil se myslenkou,ze na dvore je spousta lepsiho zradla,nez kabely a hadice a ze tedy mysi bezdomovec jen prespal a priste si najde jinou diru.

Laska k me divence tim nijak neutrpela,nevim ale co bych delal,kdyby mi ten mikymaus prekous nakou zivotne dulezitou hadicku:mad:

Odesláno

:D definuj: životně důležitou hadičku !!! :D je to ve vztahu ke tvé lásce nebo ve vztahu k tvýmu autíkovi ??? :D:D:D

PS. doufám že to ostatní pochopí, i když zasmát se vlastnímu ftipu taky není naškodu :P

Odesláno

a nebyl to gumídek, ten potkan? :D:D:D:D:D

Jináč kamošovi kuna překousala kabely k zapalování jeho devatenáctkovýho rencka. Celkem prča, příští den byl bez klíňáku......pak ji chytil ludru do pasti a ......CENZORED ;)

Odesláno

Jo, jo, neco podobneho zazivat pokazde kdyz otevru motor - nastesti misto potkanu si me tam ustlavaji kocky - jen je divne, ze zadne nemame :o Cas od casu tam najdu nejake to zradylko - nastesti kocky neohryzavaji kabely :D Jen by me zajimalo co dela nas pes, ze se mi cizi kocky dokazi priblizit k autu?! :mad::mad:

Odesláno

víš co udělej? natoč motouer, chy? nejakýho tažína (po pražsku kočku;)) hoď ju mezi řemeny, čímž se ti namele a rozšmelcuje (po pražsku rozemele), pak to tam tou kočkou bude smrdět a myši ti tam nepudou. Nebo si kup odpuzovač hlodavců od P. Zedníčka, bude to jednodušší :D a nebo spray s kočičím smradem.

Odesláno

Jo to urcite :) ochoceny to je neco jineho - taky jsem kdysi jednu slecnu mel, ale syr ji zrovna nesmakoval, zato kabely od PC a TV :D:D

[Editován dne 10/11/03 Sepp]

Odesláno

Vyměním činčilu za potkana! Ta mrcha začala nevim proč hlodat zdi! Dokut to byly jen noviny, dalo se to vydržet. Pak se pustila do volně ložených bankovek a nejčko nežere jen prokazatelně kovový vjěci. Dobrá pomstička nechat ji někomu zavřenou přez noc v autě...:D:D:D

Odesláno

Vymenim tvoji cincilu za moji veverku :) Ta svine snad zere vse krome skla - jo vlastne ani ten kov ji moc nejede, jinak by ji ani ta klec nezadrzela. Ale jinak mas recht, az se budu chtit nekomu pomstit tak muji tam na noc vypustim :D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...