Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

na 10km je to hodne , na 100km rekl bych podle jizdniho stylu, taky se na to dokazu dostat s 1.8 16V, klikni na udaj o spotrebe v mem podpisu pod prispevkem a srovnej za kolik jezdim ja

Odesláno

ked tam maš motor zo Zila

zil-151_003.jpg

tak je to aj malo

ps : asi tam chiba jedna nula aby to bola Stovka ?

:super

začíná se mi nějak nezdát spotřeba LPG P 406 2l 16 V není 11,5 l na 100km celkem dost?

zil-151_001.jpg

[upravil dne 1/11/07 Go-Zila-Go]

Odesláno

11.5l/100km, zalezi fakt jak s tim jezdis, jestli mas tuhle spotrebu pri jizdach po normalnich silnicich pri rychlostech do 100km/h a bez nejakych prudkych akceleraci na krizovatkach nebo predjizdeni, tak je to divny. Je to dlouhodobe a nebo jen na poslednim tankovani ?

Odesláno

pak muze byt nekde netesnost, nebo spatne nastavena ridici jednotka LPG, to tezko rict, taky by jeste mohlo spatne pocitat pocitadlo ujetych km, nemivas vypadky tachometru ?

Odesláno
Původně zaslal: PATaMAT

zdá se mi že když to nastartuju a čuchnu k nim tak cítím plyn ale když mi dělaly zkoušku tak neříkal nic

hmm tak to chce vzit detektor LPG a poradne vsechny spoje a mista mozneho uniku "ocuchat" tim detektorem

Odesláno
Původně zaslal: Go-Zila-Go

no umne se zasekl ten ventil na nadrži z duvodu zavady na RJ lpg a všechni vstřiky byli zmrzle a cela garaž sam plin a v montažni jame ani nevravym

jj pamatuju na tu fotku omrzlych ventilu, este ze jsi nesel do dilny neco rezat rozbruskou nebo autogenem ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...