tommy2 Posted July 19, 2002 Share Posted July 19, 2002 Dobrý den. Mám problém s 205 1.4 karb. Když nastartuju, nedobíjí to a kontrolka nesvítí. Když přidám plyn, kontrolka se rozsvítí a začne to dobíjet. Stalo se tak po výměně monobloku, když mi tam odešlo něco v převodovce. A? tam byl jakejkoliv kvalt, nebo neutrál, rachtalo to a nejelo. Nevíte někdo, kde je chyba? Je to cabrio a rád bych si ho ještě letos užil..... DÍKY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harry Posted July 19, 2002 Share Posted July 19, 2002 Změř kolik to dává na alternátoru.často se stává že tam upadne nějaká dioda,většinou ta za kterou se to měří.Ono to pak dodává,ale málo. Nevím ale jak je to u Peugeota...u něj jsem neměl ještě problém :-))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommy2 Posted July 22, 2002 Author Share Posted July 22, 2002 Díky za radu. Už mi povolovaly nervy, tak jsem to šoupnul do servisu....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts