Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

neco na pondelni rano a pro ty, kteri rikaji, ze kruhace jsou le

Recommended Posts

Odesláno

Vitezny oblouk se mi nahodou libil :) - pruhy snad zadne, jizda v sedmistupu, ale plynula vcetne prejizdeni z vnitrku ven pri odbocovani. Ja se toho bal jak cert krize, a pak sem neveril valstnim ocim, jak snadno se tam jezdilo. Ale je to uz davno, nejakych desel let zpatky...

Odesláno

Já byl v Paříži před 2 rokama a taky jak říkáš, hafo aut vedle sebe když jsem to viděl málem jsem z toho auta utek, ale jak jsem do toho vjel nemělo to chybu, všichni ohleduplný až to bolelo:D

Odesláno

Nevim jak v Parizi, ale dle me jsou nejslusnejsi ridici v Londyne. Vyjet z vedlejsi v pravo (u nas v levo) na hlavni je v Londyne otazka vterin v Praze otazka minut a to jeste musi byt clovek drzy a vecpat se tam, grrrrrr

Odesláno

S tou Anglii musim potvrdit- ohleduplni az moc a jek vidi volant tam co nema byt tak se muzou pretrhnout, aby ti to usnadnili. Nema to tam chybu-zastavujes u chodniku a lidi uz sami prijdou a ptaji se co hledas. Ja uz tam byl nekolikrat a vzdycky me necim prekvapi-prijemne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...