Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nebyla by fotka toho cupé zespoda.?:super

Docela by se mi hodila. Ahoj-no zatím nebyla-nemám kde to vyfotit-ale při první příležitosti jí pořídím...(což bude každou chvíli,protože musím přidělat dozadu neon,kterej kuli duplexu musel dolu)

Odesláno

ale v podstatě to vypadá takhle - viz první stránka.........jen mám jiný tlumiče(nerez),ale jinak by se to dalo přirovnat... =)

[upravil dne 22.4.2009 razor]

Guest Scratch
Odesláno

tak me ve stredu na magistrale normalne uletel jeden z duplexu. Kdyz jsem s tim prijel do spei vyfuky, tak prvni veta technika, kdo vam to delal? No vy pane. odpoved, no vypada to docela ok :D

kazdopadne po trech letech mi uhnilatrubka, ktera byla delana od spei a byla na prirubach, takze bez vareni. Je to pry normlani, ale me to neprijde? Jak to teda je s tema trubkama?

Jo a jeste mi ty buzny ten levy vyfuk vystrcili asi o centak vice ven, nez je pravej, co nadelas .... :/

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

tak me ve stredu na magistrale normalne uletel jeden z duplexu. Kdyz jsem s tim prijel do spei vyfuky, tak prvni veta technika, kdo vam to delal? No vy pane. odpoved, no vypada to docela ok :D

kazdopadne po trech letech mi uhnilatrubka, ktera byla delana od spei a byla na prirubach, takze bez vareni. Je to pry normlani, ale me to neprijde? Jak to teda je s tema trubkama?

Jo a jeste mi ty buzny ten levy vyfuk vystrcili asi o centak vice ven, nez je pravej, co nadelas .... :/

ty sis ten duplex dělal sám a k spei jezdíš jenom do servisu nebo ti to dělali oni ?

[upravil dne 23/4/09 dr MARTINS]

Odesláno
Původně zaslal: 306gti6

Tak aj ja sa pochvalim:

prosim te nemas nejakou fotku zespoda docela by me zajimalo jak to ttam je pri duplexu

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Nemáte to někdo?

Už jsem to viděl na jedne 406 měl to rozdělený za zadní nápravou jak je to koleno.

jinak předpokládám že víš že tohle je fotomontáž :P

(uplně ten první příspěvek)..........

[upravil dne 25.4.2009 razor]

Guest Scratch
Odesláno

razor: snazim se teto silnici co nejvice vyhybat, takze me tam potkas pouze vyjimecne :D A neparkujes na vaclavaku? Myslim, ze jsem tam tve auto videl, kdyz jsem tam jeste pracoval

GRiMx a dr MARTINS: vyfuk prvni me vysel na 7000 plus prace vymena za seriovy cca 500

kdyz jsem dodelaval pravy, koupil jsem ve spei stejny remus za 3500 a odvezl ho k typkovi za prahu, ktery mi dodelal pravou stranu. za 4000 mi to doupravil. Uvidime, jestli kvalitneji nez ve spei. Udelal to vcetne vyriznuti narazniku apod. a myslim, ze se mu to povedlo :-).

Ale kdybych to umel delat sam, docela bych i usetril :D

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

razor: snazim se teto silnici co nejvice vyhybat, takze me tam potkas pouze vyjimecne :D A neparkujes na vaclavaku? Myslim, ze jsem tam tve auto videl, kdyz jsem tam jeste pracoval

No,já bych se taky nejraději vyhnul,ale jezdím až na kavčí hory,takže mě to nemine..jinak na Václaváku jsem stál jen jendou,a ještě mě to málem vyšlo hodně draho :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...