Cacorka.S Odesláno 28. říjen 2007 Autor Odesláno 28. říjen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr pokud chceš vidět kde to žije tak nahoře klikni na Přispevky za poslednich 24 hodin a uvidiš život na foru Díky, to sleduji,ale již se držm opodál...stačilo mi to"mlčeti zlato" hmmm Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. říjen 2007 Odesláno 28. říjen 2007 Původně zaslal: Cacorka.S Původně zaslal: Pe.Tr pokud chceš vidět kde to žije tak nahoře klikni na Přispevky za poslednich 24 hodin a uvidiš život na foru Díky, to sleduji,ale již se držm opodál...stačilo mi to"mlčeti zlato" hmmm Vendulka to nemyslela zle , to ona ani neumi Citovat
Cacorka.S Odesláno 28. říjen 2007 Autor Odesláno 28. říjen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Cacorka.S Původně zaslal: Pe.Tr pokud chceš vidět kde to žije tak nahoře klikni na Přispevky za poslednich 24 hodin a uvidiš život na foru Díky, to sleduji,ale již se držm opodál...stačilo mi to"mlčeti zlato" hmmm Vendulka to nemyslela zle , to ona ani neumi To je fuk, jsem nováček, beru to...i když sem shlédla její začátky...no bez komentáře...hlavu si nelámu s tím Obnovil jsi fotečky v podpisu, pěkné.....ve flash programu dělat neumím a ani jsem nepřišla ještě na to jak si lupnout do podpisu nějakou tu fotečku,ale já na to přídu časem ;o)))) Citovat
MirasCC Odesláno 28. říjen 2007 Odesláno 28. říjen 2007 Původně zaslal: Cacorka.S no čekám )))) a doufám, tolik jsem jich již potkala Musíš je stavět na ulici a směrovat na fórum, to by bylo aby se někdo nechytnul Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. říjen 2007 Odesláno 28. říjen 2007 Původně zaslal: Cacorka.S Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Cacorka.S Původně zaslal: Pe.Tr pokud chceš vidět kde to žije tak nahoře klikni na Přispevky za poslednich 24 hodin a uvidiš život na foru Díky, to sleduji,ale již se držm opodál...stačilo mi to"mlčeti zlato" hmmm Vendulka to nemyslela zle , to ona ani neumi To je fuk, jsem nováček, beru to...i když sem shlédla její začátky...no bez komentáře...hlavu si nelámu s tím Obnovil jsi fotečky v podpisu, pěkné.....ve flash programu dělat neumím a ani jsem nepřišla ještě na to jak si lupnout do podpisu nějakou tu fotečku,ale já na to přídu časem ;o)))) no ja tomu taky moc neholduju ,byla to tymova prace:D ještě klikni na to www co mam pod podpisem , tam jsou taky new fotečky tak mi je muzes zkritizovat:D Citovat
Cacorka.S Odesláno 28. říjen 2007 Autor Odesláno 28. říjen 2007 Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Cacorka.S no čekám )))) a doufám, tolik jsem jich již potkala Musíš je stavět na ulici a směrovat na fórum, to by bylo aby se někdo nechytnul dyť je tam zimáááá néééé stopovat je fakt nebudu Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. říjen 2007 Odesláno 28. říjen 2007 Původně zaslal: Cacorka.S Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Cacorka.S no čekám )))) a doufám, tolik jsem jich již potkala Musíš je stavět na ulici a směrovat na fórum, to by bylo aby se někdo nechytnul dyť je tam zimáááá néééé stopovat je fakt nebudu no nevim , to zavani jinym zaměrem ,resp. asi řidiči by si nepředpokladali že by je ženska na ulici stavěla kvuli členstvi v peu klubu:D:D:D Citovat
Cacorka.S Odesláno 28. říjen 2007 Autor Odesláno 28. říjen 2007 dobrá jdu na to, jen jsem nepřišla na to,jak zobrazit profil,aniž bych listovala seznamem členů....tady když kliknu na profil,tak mi to otevře podivnou info stránku [upravil dne 28/10/07 Cacorka.S] Citovat
MirasCC Odesláno 28. říjen 2007 Odesláno 28. říjen 2007 Původně zaslal: Cacorka.S dyť je tam zimáááá néééé stopovat je fakt nebudu Tak si aspoň koukej polepit auto klubovejma samolepkama, ať děláš reklamu! Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. říjen 2007 Odesláno 28. říjen 2007 profily jsou dva , jeden na hlavni strane a jeden na foru , profil odkazuje na profil na foru a www na profil na hl strane popr na jejich vlastni stranky, je to trosku pomotane ale da se to. oni totiz třeba jsou lidi co jsou registrovani jen na foru a pak na hl strane nejsou ,proto je na foru 8700členu a na hl strane jen 6600 Citovat
Cacorka.S Odesláno 28. říjen 2007 Autor Odesláno 28. říjen 2007 Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Cacorka.S dyť je tam zimáááá néééé stopovat je fakt nebudu Tak si aspoň koukej polepit auto klubovejma samolepkama, ať děláš reklamu! Nejsem řádným členem...zatím, tak asi nemám nárok na samolepky hmm a ani nevím kam bych je dala ;o))) Citovat
Cacorka.S Odesláno 28. říjen 2007 Autor Odesláno 28. říjen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr profily jsou dva , jeden na hlavni strane a jeden na foru , profil odkazuje na profil na foru a www na profil na hl strane popr na jejich vlastni stranky, je to trosku pomotane ale da se to. oni totiz třeba jsou lidi co jsou registrovani jen na foru a pak na hl strane nejsou ,proto je na foru 8700členu a na hl strane jen 6600 aha, tak už je mi to jasné Jinak shlédnuto, povedlo se ti to, pěkné fotečky:super Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. říjen 2007 Odesláno 28. říjen 2007 samolepky muže mit i čestny člen ,jen cena za ni je malinko vyšši ale opravdu jen malinko, však mrkni do e-shopu Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. říjen 2007 Odesláno 28. říjen 2007 Původně zaslal: Cacorka.S Původně zaslal: Pe.Tr profily jsou dva , jeden na hlavni strane a jeden na foru , profil odkazuje na profil na foru a www na profil na hl strane popr na jejich vlastni stranky, je to trosku pomotane ale da se to. oni totiz třeba jsou lidi co jsou registrovani jen na foru a pak na hl strane nejsou ,proto je na foru 8700členu a na hl strane jen 6600 aha, tak už je mi to jasné Jinak shlédnuto, povedlo se ti to, pěkné fotečky:super děkuji ale zas takova nadhera to neni , fotil jsem v šeru a dost to zachranil mistni kouzelnik počitačem Citovat
Cacorka.S Odesláno 28. říjen 2007 Autor Odesláno 28. říjen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr samolepky muže mit i čestny člen ,jen cena za ni je malinko vyšši ale opravdu jen malinko, však mrkni do e-shopu už jsem mrkla, objednám,ale ted asi jakou velikost...juknu na srazu, kdo má jakou a jaká a kam by se hodila;) Citovat
Cacorka.S Odesláno 28. říjen 2007 Autor Odesláno 28. říjen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Cacorka.S Původně zaslal: Pe.Tr profily jsou dva , jeden na hlavni strane a jeden na foru , profil odkazuje na profil na foru a www na profil na hl strane popr na jejich vlastni stranky, je to trosku pomotane ale da se to. oni totiz třeba jsou lidi co jsou registrovani jen na foru a pak na hl strane nejsou ,proto je na foru 8700členu a na hl strane jen 6600 aha, tak už je mi to jasné Jinak shlédnuto, povedlo se ti to, pěkné fotečky:super děkuji ale zas takova nadhera to neni , fotil jsem v šeru a dost to zachranil mistni kouzelnik počitačem hodně si hraji v PC s fotečkama a ty tvé se mi fakt líbí...nemám ráda moc ostré fotky, takto to vypadá fat líp Citovat
Guest servisman Odesláno 28. říjen 2007 Odesláno 28. říjen 2007 Nejsem řádným členem...zatím, tak asi nemám nárok na samolepky hmm a ani nevím kam bych je dala ;o))) Ale u takového hezkého auta je to povinné a pokud to řídí ještě něžné pohlaví [upravil dne 29/10/07 sarkomi] Citovat
Cacorka.S Odesláno 28. říjen 2007 Autor Odesláno 28. říjen 2007 Původně zaslal: sarkomi Ale u takového hezkého auta je to povinné a pokud to řídí ještě něžné pohlaví [upravil dne 29/10/07 sarkomi] dobrá, poleším se Citovat
Cacorka.S Odesláno 29. říjen 2007 Autor Odesláno 29. říjen 2007 Cupátka všechny sem..vlastně i necupátka ))) Citovat
mbleho Odesláno 14. listopad 2007 Odesláno 14. listopad 2007 Původně zaslal: Cacorka.S Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Cacorka.S dyť je tam zimáááá néééé stopovat je fakt nebudu Tak si aspoň koukej polepit auto klubovejma samolepkama, ať děláš reklamu! Nejsem řádným členem...zatím, tak asi nemám nárok na samolepky hmm a ani nevím kam bych je dala ;o))) pekne by si si tie nalepky vycapila na prdelku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.