Berkoff Odesláno 19. říjen 2007 Odesláno 19. říjen 2007 nemate nekdo doma na P406 do zadniho okna nahradni plstovou tentononc, aby se zaviralo a otviralo okno? Koukal jsem na autokely a nemaj a mit v usti nad labem takle auto dyz vokno se da stahnout zvenci rukou je naprd. Diky i za linky nekam do na shopy. Citovat
Přema Odesláno 19. říjen 2007 Odesláno 19. říjen 2007 Tak to teda vubec nevím co myslíš......:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim Citovat
mifa Odesláno 19. říjen 2007 Odesláno 19. říjen 2007 Původně zaslal: Berkoff nemate nekdo doma na P406 do zadniho okna nahradni plstovou tentononc, aby se zaviralo a otviralo okno? Koukal jsem na autokely a nemaj a mit v usti nad labem takle auto dyz vokno se da stahnout zvenci rukou je naprd. Diky i za linky nekam do na shopy. Zkus vrakoviště Kadaň tel 775993998,když se pochlubíš,že jsi jim děláš reklamu na P-C klubu,možná to bude za rozumný peníz.Ty bydlíš v Ustí nad Labem?Jsem z Teplic,to by mohlo být na setkání Citovat
Berkoff Odesláno 23. říjen 2007 Autor Odesláno 23. říjen 2007 jedna se o stahovacku, bilej plast, kterej jezdi s lankem v ty plechovy lyzine, mam mirne spravovanej, ale prasknul, v tom je okno. Foto dodam, jen tady nemam kabel, tak odpoledne Citovat
Dundee Odesláno 23. říjen 2007 Odesláno 23. říjen 2007 Něco podobnýho řešil i Neon v tomhle vlákně, jen se jednalo o jiný okno;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.