Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

OK. Jasný, jen jsem to jinak pochopil.

Stojím si ale za tím, že teplota v okruhu kolem 100°C a více není pro žádného Pažouta standardní a pokud tak je, není něco v pořádku!

První teplé podíly kapaliny od bloku motoru jdou pořád k topení a do malého okruhu (bez termostatu), abychom se v kabině a hlavně v zimě vůbec ohřáli:D. Po dosažení zhruba provozní teploty (viz. tabulka nahoře) se začne termostat otevírat do chladiče a od té doby už jen šmrdlá nahoru a dolu s otevřením, podle teploty v okruhu. Bezva regulační ventil:mrk Pokud se teplota zvedá, termostat se otevírá, žene více vody do chladiče, a přesto teplota okruhu leze nahoru (např. stojíš v koleně atp.), sepnou sahary mnohem dříve, než je vůbec dosaženo teploty 100°C. Takto by měl správný Pažout fungovat :papa

PS: Včera jsem si všiml, že jeden odvzdušňovák mám na výstupu z topení od motoru. Odvzdušňovák by mohl být i kolem termostatu. Jinak si ale myslím, že by se měl okruh většinou přes chladič nebo expansku odvzdušnit sám - je tam dírka. Odvzdušněním a kontrolou ale nic nepokazíš.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...