Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte borci.

Nedoviera mi elektrická slnečná clona u P307SW a neviem si s tým poradiť. Nastavenie podľa manuálu už som robil. Nepomohlo! Vždy sa mi zastaví tak 1cm pred dorazom. Myslíte, že je nutné demontovať tapacírunk a pozrieť na to? V servise Peugeotu mi to moc nedoporúčali.

Vopred vďaka za radu.

Odesláno

Povedali, že je to tam nejako moc zložité, nejaké lamely sa môžu posunúť a už to nepôjde zložiť. Teda, mysleli asi o mne. Zrejme to chceli robiť oni v servise! Preto som sa obrátil na toto fórum, či stým niekto nemá skúsenosť. Možno, že to nie je také zložité ako strašia.:myslim

• O 3 týdny později...
Odesláno

Podle toho jak je ta střecha nízká, to bude asi nimračka...

To víš že to chtěli dělat v servise! Třeba je to nějaká ptákovina, ale to oni ti nepoví, protože jestli je to nějaká blbost, oni ti ji v servisu opravěj,ale napíšou si práci třeba 5 hodin, i když to budou dělat 20 minut...

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Podle toho jak je ta střecha nízká, to bude asi nimračka...

To víš že to chtěli dělat v servise! Třeba je to nějaká ptákovina, ale to oni ti nepoví, protože jestli je to nějaká blbost, oni ti ji v servisu opravěj,ale napíšou si práci třeba 5 hodin, i když to budou dělat 20 minut...

já měl problém s tím, že střecha nefungovala vůbec. V servise sundali tapecírunk, a zacvakli kabeláž od elektriky kam patřila. Práce tak na deset minut. Takže myslím, že je spíš servis línej to sundavat, protože to asi problém nebude.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...