Leška Odesláno 13. říjen 2007 Odesláno 13. říjen 2007 Taky se budu snažit přijet.Už se těším! Citovat
KoudaK Odesláno 14. říjen 2007 Odesláno 14. říjen 2007 Her von KoudaK tam taky nebude scházet...Ale přijedu pozdějc jako vždy.. Citovat
peavey Odesláno 16. říjen 2007 Odesláno 16. říjen 2007 Taky přijedeme jako Koudauk trošku později pokecat....peavey,Kobra,Speede.Snad to najdeme tu restauračku vedle hotelu Santon.Nejlepší by bylo uvést GPS Citovat
Trundik Odesláno 16. říjen 2007 Autor Odesláno 16. říjen 2007 Původně zaslal: peavey Taky přijedeme jako Koudauk trošku později pokecat....peavey,Kobra,Speede.Snad to najdeme tu restauračku vedle hotelu Santon.Nejlepší by bylo uvést GPS zde je mapa Citovat
Trundik Odesláno 16. říjen 2007 Autor Odesláno 16. říjen 2007 Bohužel to ale vypadá, že tentokráte nedorazím, a když tak až někdy kolem osmé večerní. Holt manželka naplánovala jiný program. Citovat
KoudaK Odesláno 16. říjen 2007 Odesláno 16. říjen 2007 peavey: pojedete z Blanska,že jo? By jsme si mohli dát sraz v Kuřimi a jet zadem společně.. Co ty na to? Citovat
kobra Odesláno 16. říjen 2007 Odesláno 16. říjen 2007 Původně zaslal: Trundik Původně zaslal: peavey Taky přijedeme jako Koudauk trošku později pokecat....peavey,Kobra,Speede.Snad to najdeme tu restauračku vedle hotelu Santon.Nejlepší by bylo uvést GPS zde je mapa tedy pro všechny majitele navigací Loc: 49°13'47.4"N, 16°31'11.837"E Citovat
kobra Odesláno 16. říjen 2007 Odesláno 16. říjen 2007 Původně zaslal: KoudaK peavey: pojedete z Blanska,že jo? By jsme si mohli dát sraz v Kuřimi a jet zadem společně.. Co ty na to? jo to mohli. V kolik končíš ? Peavey musí být v hokně do 18:00 Já to tam nějak překlepu taky , mladej SPEEDE nas sveze , abychom mohli dát beera. Pokud to neklapne , beru 205 a dám hafo kafí !!!! [upravil dne 16/10/07 kobra] Citovat
peavey Odesláno 17. říjen 2007 Odesláno 17. říjen 2007 Jsem pro tak co takhle třeba v 19:00 u benzinky jak se odbočuje z Tišnovské na Zámeckou. V devatenact to dáme s přehledem,teda jestli Ti to vyhovuje.A nebo se máme pro Tebe otočit, aby jsi si mohl dal pivo.Máme jedno misto volne a cestou tě tam zase hodime.... Citovat
KoudaK Odesláno 17. říjen 2007 Odesláno 17. říjen 2007 Původně zaslal: peavey Jsem pro tak co takhle třeba v 19:00 u benzinky jak se odbočuje z Tišnovské na Zámeckou. V devatenact to dáme s přehledem,teda jestli Ti to vyhovuje.A nebo se máme pro Tebe otočit, aby jsi si mohl dal pivo.Máme jedno misto volne a cestou tě tam zase hodime.... OK... V 19:00 tam jak píšeš.. Pojedu svým piškotkem... Citovat
peavey Odesláno 17. říjen 2007 Odesláno 17. říjen 2007 Tak jo beru,potažmo bereme navědomí )) Citovat
kobra Odesláno 17. říjen 2007 Odesláno 17. říjen 2007 Původně zaslal: kobra Původně zaslal: KoudaK peavey: pojedete z Blanska,že jo? By jsme si mohli dát sraz v Kuřimi a jet zadem společně.. Co ty na to? jo to mohli. V kolik končíš ? Peavey musí být v hokně do 18:00 Já to tam nějak překlepu taky , mladej SPEEDE nas sveze , abychom mohli dát beera. Pokud to neklapne , beru 205 a dám hafo kafí !!!! [upravil dne 16/10/07 kobra] drobná změna. 306 tka se roznemohla . takže KOBRA bere 205 a bude hrozně v pohodě , nečekejte žádný pospávání v hospodě ! Citovat
Speede Odesláno 17. říjen 2007 Odesláno 17. říjen 2007 Původně zaslal: kobra Původně zaslal: kobra Původně zaslal: KoudaK peavey: pojedete z Blanska,že jo? By jsme si mohli dát sraz v Kuřimi a jet zadem společně.. Co ty na to? jo to mohli. V kolik končíš ? Peavey musí být v hokně do 18:00 Já to tam nějak překlepu taky , mladej SPEEDE nas sveze , abychom mohli dát beera. Pokud to neklapne , beru 205 a dám hafo kafí !!!! [upravil dne 16/10/07 kobra] drobná změna. 306 tka se roznemohla . takže KOBRA bere 205 a bude hrozně v pohodě , nečekejte žádný pospávání v hospodě ! Ale kluci nemužete se na mýho miláčka zlobit:-(Ani nevííte jak mě to sere... Pořád nejakej probléém s mým pidžotkem:-(Zase mi vytekl olej s převodovky ..;-) Asi budu muset vymenit gufera za nové..;-)A pak bue zase mazlík jezdicí..;-)Tak se KOudáku nezlob..;-) Kobra vezme svojí 205 a pojede se..;-) A místo neho si klidne pííívo dám já:-D Už má na to svuj vek..;-) Citovat
Speede Odesláno 17. říjen 2007 Odesláno 17. říjen 2007 Kobra... Ale klidne si dej pívo ja to na Z5 odřídím.. Citovat
kobra Odesláno 17. říjen 2007 Odesláno 17. říjen 2007 Původně zaslal: Speede Původně zaslal: kobra Původně zaslal: kobra Původně zaslal: KoudaK peavey: pojedete z Blanska,že jo? By jsme si mohli dát sraz v Kuřimi a jet zadem společně.. Co ty na to? jo to mohli. V kolik končíš ? Peavey musí být v hokně do 18:00 Já to tam nějak překlepu taky , mladej SPEEDE nas sveze , abychom mohli dát beera. Pokud to neklapne , beru 205 a dám hafo kafí !!!! [upravil dne 16/10/07 kobra] drobná změna. 306 tka se roznemohla . takže KOBRA bere 205 a bude hrozně v pohodě , nečekejte žádný pospávání v hospodě ! Ale kluci nemužete se na mýho miláčka zlobit:-(Ani nevííte jak mě to sere... Pořád nejakej probléém s mým pidžotkem:-(Zase mi vytekl olej s převodovky ..;-) Asi budu muset vymenit gufera za nové..;-)A pak bue zase mazlík jezdicí..;-)Tak se KOudáku nezlob..;-) Kobra vezme svojí 205 a pojede se..;-) A místo neho si klidne pííívo dám já:-D Už má na to svuj vek..;-) to ke skvělý. Vyberu jízdný dle tarifů IDS JMK a se svou spotřebou se udu vozit měsíc do práce grátis Citovat
Speede Odesláno 17. říjen 2007 Odesláno 17. říjen 2007 Původně zaslal: kobra Původně zaslal: Speede Původně zaslal: kobra Původně zaslal: kobra Původně zaslal: KoudaK peavey: pojedete z Blanska,že jo? By jsme si mohli dát sraz v Kuřimi a jet zadem společně.. Co ty na to? jo to mohli. V kolik končíš ? Peavey musí být v hokně do 18:00 Já to tam nějak překlepu taky , mladej SPEEDE nas sveze , abychom mohli dát beera. Pokud to neklapne , beru 205 a dám hafo kafí !!!! [upravil dne 16/10/07 kobra] drobná změna. 306 tka se roznemohla . takže KOBRA bere 205 a bude hrozně v pohodě , nečekejte žádný pospávání v hospodě ! Ale kluci nemužete se na mýho miláčka zlobit:-(Ani nevííte jak mě to sere... Pořád nejakej probléém s mým pidžotkem:-(Zase mi vytekl olej s převodovky ..;-) Asi budu muset vymenit gufera za nové..;-)A pak bue zase mazlík jezdicí..;-)Tak se KOudáku nezlob..;-) Kobra vezme svojí 205 a pojede se..;-) A místo neho si klidne pííívo dám já:-D Už má na to svuj vek..;-) to ke skvělý. Vyberu jízdný dle tarifů IDS JMK a se svou spotřebou se udu vozit měsíc do práce grátis Tak to jo no..;-) Kobro,ale jako kdyby si chtě tak já to n Zř klidně odřídím..;-) I když pívo bych si možná dal..;-) Citovat
kobra Odesláno 17. říjen 2007 Odesláno 17. říjen 2007 Původně zaslal: Speede Původně zaslal: kobra Původně zaslal: Speede Původně zaslal: kobra Původně zaslal: kobra Původně zaslal: KoudaK peavey: pojedete z Blanska,že jo? By jsme si mohli dát sraz v Kuřimi a jet zadem společně.. Co ty na to? jo to mohli. V kolik končíš ? Peavey musí být v hokně do 18:00 Já to tam nějak překlepu taky , mladej SPEEDE nas sveze , abychom mohli dát beera. Pokud to neklapne , beru 205 a dám hafo kafí !!!! [upravil dne 16/10/07 kobra] drobná změna. 306 tka se roznemohla . takže KOBRA bere 205 a bude hrozně v pohodě , nečekejte žádný pospávání v hospodě ! Ale kluci nemužete se na mýho miláčka zlobit:-(Ani nevííte jak mě to sere... Pořád nejakej probléém s mým pidžotkem:-(Zase mi vytekl olej s převodovky ..;-) Asi budu muset vymenit gufera za nové..;-)A pak bue zase mazlík jezdicí..;-)Tak se KOudáku nezlob..;-) Kobra vezme svojí 205 a pojede se..;-) A místo neho si klidne pííívo dám já:-D Už má na to svuj vek..;-) to ke skvělý. Vyberu jízdný dle tarifů IDS JMK a se svou spotřebou se udu vozit měsíc do práce grátis Tak to jo no..;-) Kobro,ale jako kdyby si chtě tak já to n Zř klidně odřídím..;-) I když pívo bych si možná dal..;-) Mám úplně novou káru a ty po pivu hrozně divočíš ! Citovat
Speede Odesláno 17. říjen 2007 Odesláno 17. říjen 2007 Původně zaslal: kobra Původně zaslal: Speede Původně zaslal: kobra Původně zaslal: Speede Původně zaslal: kobra Původně zaslal: kobra Původně zaslal: KoudaK peavey: pojedete z Blanska,že jo? By jsme si mohli dát sraz v Kuřimi a jet zadem společně.. Co ty na to? jo to mohli. V kolik končíš ? Peavey musí být v hokně do 18:00 Já to tam nějak překlepu taky , mladej SPEEDE nas sveze , abychom mohli dát beera. Pokud to neklapne , beru 205 a dám hafo kafí !!!! [upravil dne 16/10/07 kobra] drobná změna. 306 tka se roznemohla . takže KOBRA bere 205 a bude hrozně v pohodě , nečekejte žádný pospávání v hospodě ! Ale kluci nemužete se na mýho miláčka zlobit:-(Ani nevííte jak mě to sere... Pořád nejakej probléém s mým pidžotkem:-(Zase mi vytekl olej s převodovky ..;-) Asi budu muset vymenit gufera za nové..;-)A pak bue zase mazlík jezdicí..;-)Tak se KOudáku nezlob..;-) Kobra vezme svojí 205 a pojede se..;-) A místo neho si klidne pííívo dám já:-D Už má na to svuj vek..;-) to ke skvělý. Vyberu jízdný dle tarifů IDS JMK a se svou spotřebou se udu vozit měsíc do práce grátis Tak to jo no..;-) Kobro,ale jako kdyby si chtě tak já to n Zř klidně odřídím..;-) I když pívo bych si možná dal..;-) Mám úplně novou káru a ty po pivu hrozně divočíš ! když řídím řídím tal nepiju!!!!!!!!!! Citovat
Zdeny Odesláno 18. říjen 2007 Odesláno 18. říjen 2007 Ahojte Piškotáci,z 60ti% je můj příjezd na sraz večer ohrožen...:nevimJeště uvidím,jak to v práci vyjde.Kdyžtak se bavte dobře jako vždycky.Uvidím:myslim:papa Citovat
janča205 Odesláno 18. říjen 2007 Odesláno 18. říjen 2007 Tak to je,ale škoda!:(Třeba ti to vyjde příště.Měj se!:papa:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.