Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám problém pro který nemámj rozumné vysvětlení.Stává se , že za jízdy mi zdechnou všechny budíky , tachometr ukazuje 000000km , rádio svítí ,ale nehraje.Někdy to naskočí třeba po 5km zpět - vše funguje a někdy pomůže až další nastartování nebo odpojení baterie.Jednou se mi stalo , že vypnu motor vytáhnu klíčky a palubka vesele svítí dál a rádio vesele hraje(napájecí relé:myslim).Nemáte někdo nějakou radu.

• O 3 měsíce později...
Odesláno
:myslim zdarec dneska sem si precetl tvuj dotaz a zjistil sem ze mas podobnej problem jako mam ja na strane 1 nazev(po nastartovani budiky nenaskoci).Mne poradili ze je to spinaci skrinka ale jak pisu moc se mi to nazda.A ted kdyz si ctu tvuj problem a je dost podobnej tak :rollte prosim JAK SI HO VYRESIL nikde jsem nenasel reseni.Muzes se mi ozvat do meho dotazu diky moc BUMBRLICEK406.:myslim:myslim
Odesláno

spatne ukostreni resp. vypadne napajeni pristrojovky

vypadne cela pristrojovka, motor bezi dal, nesviti ani blinkry na pristrojovce, ale na aute normalne blikaji mozna se rizsviti diagnostika a stop ?

stalo se mi to 2x na dalnici, kdyz auto bylo v servisu s elektrikou, pak slo do servisu znova a jsem jim to rek ze se to stalo, a od ty doby klid

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...