Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

ale přišel , jenže to tlačítko by bylo jinde ,To už je na dotyčným kde si jej přidělá

Odesláno
ale přišel , jenže to tlačítko by bylo jinde ,To už je na dotyčným kde si jej přidělá

tak to že by bylo jinde by mě asi tak moc nevadilo než předělávat páčky

poradíš kam to tlačítko zapojit nebo nějaký okaz -schéma apod.

Guest servisman
Odesláno

?? záleží podle tebe ,podle auta kde máš místo a pod .Schéma K čemu ? to je jen tlačítko co spíná kostru s BSI aby přepínalo data. Kluci u 406 new modelu třeba dali tlačítko vedle displeje.

Odesláno
?? záleží podle tebe ,podle auta kde máš místo a pod .Schéma K čemu ? to je jen tlačítko co spíná kostru s BSI aby přepínalo data. Kluci u 406 new modelu třeba dali tlačítko vedle displeje.

206 jsem koupil manželce ve čtvrtek tak zatím se sní seznamuji

o umítnění tlačítka mi nejde to už někam dám

prosím jen o radu kam přesně to tlačítko zapojit je mi jasné že jeden kontak na kostru a druhý do BSI ale kde to BSI najdu a hlavně na jaký kontak -číslo na svorkovnici musíš mi trochu kopnout

[upravil dne 20/10/13 21:28 od lassev]

• O 3 týdny později...
Odesláno

zdravím, tiež by som chcela na mojom pežotíkovi palibný počítač,len neviem ako by som to zvládla sama a tiež neviem aký ten typ displeja mám,ako to mám zistiť? a ďalšia vec nenašiel by sa tu niekto z okolia kto by mi to vedel namontovať? Sama si na to asi netrúfam :bojim:bojim Je to peugeot 206,r.v. 2006 1,4i 55kw

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím

chtěl bych se zeptat než začnu vše kupovat a rozebírat jestli mi to tam vubec pude mám 206 r.v.2005 VIN:VF32CHFXA44618570

pravou páčku nemám rozebíratelnou jak sem pochopil tak předělat to nijak nejde nebo sem se to nedočetl takže jí vyměnit.....takže k páčce se chci zeptat jestli musím celou nebo stačí odcvaknout ten koncoví díl a jen ten vyměnit nebo zda musím celou.

Předem děkuji za všechny rady a tipy;)

post-51859-1410963418792_thumb.jpg

post-51859-14109634188317_thumb.jpg

Odesláno

Ok děkuji za odpověď..:)...zeptám se už jenom jestli nemá náhodou někdo tu páčku navíc nebo displej na prodej :) protože v mém okolí bohužel mám sice vrakáč ale bez 206 nebo 307 :(

Odesláno

zadní stěrač mám.... volal sem předchvílí k nám na vrakáč a 307 tam jednu teď čerstvě mají tak se tam odpo chci zastavit jenom nvm jak se sundává ten konec páčky je nato nějakej fígl ??? podle jednoho obrázku co sem našel by to tam snad mělo bejt jenom nacvaklé jestli to dobře chápu :myslim

Odesláno

Tak v Boleslavi to neměli ale dnes sem byl ve slušticích u prahy a měli display i páčku ale za displej chtěli 2000kč z roku 2002 a za páčku 3000 protože prý de prodat jako celek což je trochu extrém takže sháním dál :D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak ty páčky už sem sehnal za 500 jenom nemají ovládání na zadní stěrač nebude to vadit??? popřípadě jestli se dá použít jenom ten konec z kupovanejch na svoje origo a zda pak bude fungovat i zadní stěrač :roll

post-51859-14109634429668_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak už vše funguje jak má :D nakonec sem sehnal origo 206 displej za 1000 a páčku ten konec sem jen vyměnil za tlačítkovej zadarmo....nakonec to vše funguje bez aktivace :)kdyby si někdo nevěděl rady tak rád poradím dokud si to pomatuji :roker

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Tak už jsem koupil displej a kapličku jenže mám jen 4. dráty u displeje a potřebuji natahnout 5.nevim kam.A taky nemam čidlo v zrcátku na teploměr.Co mám ještě sehnat.Nebo nepomohl by mi někdo se zapojenim a zprovozněním?

Odesláno

K teploměru by měli bejt ukončené dráty ve dveřích viz. moje obrázky z instalace a to konkretně 6434 a 6433 kabely...a pak je dotáhnout pod zrcátko do svorkovnice.....podle schemat by to tak mělo fungovat jen ja to mám vše připravené ale stále to nemám aktivované :-)

post-51859-14109635053406_thumb.jpg

[upravil dne 18/1/14 08:00 od Frélaa]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...