Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

7. mini sraz Vysočina  

1. 1. 7. mini sraz Vysočina

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: aka

tak ja uz zase stojim.....sedim....lezim....

Ale to víme dávno...že provozuješ ,,POUZE" tyto aktivity :aut:aut REJP :) nee nechám toho dneska mám extrémně rejpavou náladu :):xvul

Odesláno

Kdepak, Jonhe...Vendulka taky spí, jí a pije a kontroluje netopýry, zda makají.... jo, a poslední dobou má zvláštní úchylku ptát se každého, co má za funkci.... asi rekognoskuje terén a hledá alfasamce :D ....

P.S. Kdybych už sem na forum nikdy nic nenapsala, tak proto, že jsem se osobně viděla s Vendi a nechala si od ní "vysvětlit", jak se věci mají..... :D

Odesláno

:DSuper hra,ted nemám čas tu vysedávat,ale příště si taky zahraju!:papaTato Vysočina byla přelomová,dovezli jste zase ty dlouhý vlákna:super:aut

Odesláno

Ale Johne, ja treba taky beham(jako dnes rano, zaroven si prosim nijak nekomentovat, zda jsem behna, ci ne) a kdyby byla hodina, tak sem mohla i pichat, jenze takhle...no nic....

Slecno, asi ti to vysvetlim....mimochodem, jakou mas funkci a co delala tvoje babicka?(to zas pochopi ucastnici srazu :D)

Zdeny, tahle vysocina byla rozhodne prelomova, zavedli jsme sport :D

Odesláno
Původně zaslal: aka

Ale Johne, ja treba taky beham(jako dnes rano, zaroven si prosim nijak nekomentovat, zda jsem behna, ci ne) a kdyby byla hodina, tak sem mohla i pichat, jenze takhle...no nic....

:o:o:o JEŠTĚ NENÍ PO DESÁTÉ HODINĚ ;)

Odesláno

uz je po desate hodine a mrkni, ze i tvuj prispevek byl po desate hodine, coz nic nemeni na tom, ze kdyby hodina byla, jeste pul hodiny bych tu nestrasila ;)

Odesláno

vendulko, ty jsi prece na tahu furt, porad nekde v hospode :)

A vubec, mam nejak moc karet... tak treba .... iiks ;)

btw, vsimnuli jste si jake mame dneska hezke datum? 07-11-07 :)

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

Tak toho data jsem si už všiml hned ráno když jsem se probudil a koukl na kalendář :D .... Úplně normální datum :D:aut:xvul

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

vendulko, ty jsi prece na tahu furt, porad nekde v hospode :)

A vubec, mam nejak moc karet... tak treba .... iiks ;)

Ja a na tahu? o tom teda nic nevim! :(((

pro em za me treba rolnikova devitecka :)

datum dobry, doted jsem ho nikde nevidela, ale kdyz mi ho pises, tak johne vsechno nejlepsi :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...