Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

7. mini sraz Vysočina  

1. 1. 7. mini sraz Vysočina

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Johne styd se! Normalne za nama neprijedes co je rok dlouhej a jak se mluvi o slecnach tak to najednou jde..:grr:D:D:D

:xvul Jááá a proč???? neee vážně i když nebudou holky tancovat tak když to půjde na jaře nebo kdy chcete dělat další mini sraz Vysočina chci dorazit... Přece jen mám tam pár lidí který rád uvidím.... :aut :aut :aut:D :D :papa:xvul

Odesláno
Původně zaslal: aka

ne, tady zadny ftipy neprobihaj :)

no, asi az na jare :((((

jmeli vysvetlim :) nejpozdeji dnes :)

taky se na to jmelí nechytam, takže wo co gou:myslim

Odesláno

Pe.Tr: jak bylo receno.. malo jsme se asi vypovidali na srazu tak si to musime vynahradit..:D

Vvitty: ja myslim ze vtipky taky nedame ale takovovy 3ti misto by se jeste dalo..:aut

John: to rad slysim, tak na jare te u nas ocekavam..;)

Odesláno
Původně zaslal: Dariska

Včera jsem slyšel co jste vyváděli u Bédi na chatě.......že se nestydíte :D:D

co vyvadeli u me na chate?? :o to ja jsem uz asi spal..:D

Odesláno

to by me taky zajimalo, co vyvadeli u bedi na chate? po dobu me pritomnosti se totiz nic zvlastniho nestalo, a co jsem slysel tak ani chata nevyhorela, borovice stoji dal a vubec...

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

to by me taky zajimalo, co vyvadeli u bedi na chate? po dobu me pritomnosti se totiz nic zvlastniho nestalo, a co jsem slysel tak ani chata nevyhorela, borovice stoji dal a vubec...

za mé přítomnosti se také nic nestalo, takže také nevím:o že by něco až k ránu (tedy poledni:D):myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...