Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

7. mini sraz Vysočina  

1. 1. 7. mini sraz Vysočina

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

janča: ty, ja, aka, mk405, kujon, Kvasky, Dave_K + Aluska, agresssor a pokud dorazi tak Supersonic.. tot asi vse pokud se jeste nekdo neprida.. :)

agresssor: dneska jsem prezul ;)

Odesláno

Zítra v 8:30 jdu chirurgii pod nůž :( , tak nevím, jak to s bruslením dopadne, snad se to bude rychle hojit a nějak to do soboty rozchodím :roll .

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Aluška: jeje, tak to je spatny.. at ti to dobre dopadne:roll

Díky, snad to už bude v pohodě, někteří doktoři jsou totiž hrozně "šikovní" a pak to tak dopadá :( .

[upravil dne 22/10/07 Aluška]

Odesláno
Původně zaslal: aka

Kujonku, co je Rinberger? :D

jinak preliv velice slusivy :)

Alusko: proc pod nuz?

jo a ja doufam, ze me prejde ta hrozna ryma a dorazim....

Jo jo pod nůž, tedy doufám, že to bude jen nožík :D. Týden před dovolenou u moře jsem si píchla do nohy parátko, sice jsme s tím hned jeli na pohotovost, ať mi to vyndají a mám klid, jenže 2 doktoři nezávisle na sobě tvrdili, že tam nic nemám a že je to OK... a teď po téměř 2 měsících, tamta věc samozřejmě nejspíš na 99% je, protože křeče do nohy mám občas pěkné a normálně na to taky stoupnout nemůžu ani náhodou a bouli tam mám taky pěknou. Tak jestli to zítra konečně někdo vyndá, tak si to nechám zarámovat :D .

Odesláno

Kujonku, nemam Te rada!!!!! zase sem skejsla u koukani na videa a fotky z letosniho mistrovstvi Evropy......a to nejen u Cary.......achich...

Alusko, tak at jsou sikovnejsi nez byli ;)

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Původně zaslal: aka

Kujonku, co je Rinberger? :D

jinak preliv velice slusivy :)

Alusko: proc pod nuz?

jo a ja doufam, ze me prejde ta hrozna ryma a dorazim....

Jo jo pod nůž, tedy doufám, že to bude jen nožík :D. Týden před dovolenou u moře jsem si píchla do nohy parátko, sice jsme s tím hned jeli na pohotovost, ať mi to vyndají a mám klid, jenže 2 doktoři nezávisle na sobě tvrdili, že tam nic nemám a že je to OK... a teď po téměř 2 měsících, tamta věc samozřejmě nejspíš na 99% je, protože křeče do nohy mám občas pěkné a normálně na to taky stoupnout nemůžu ani náhodou a bouli tam mám taky pěknou. Tak jestli to zítra konečně někdo vyndá, tak si to nechám zarámovat :D .

tak to je hezký, občas mi to příjde že to jen tak zkoušej - babičku poslali že má kámen, pak že tam není a pak ho na dvakrát vyndávali:roll

takže se přidávám k přání at to dobře dopadne, a schladíme to ledem HB zimního stadionu;)

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Vvitty> elegán, že? :-D

:super jsem málem spadl pod stůl, když jsem to prvně uviděl:o

... je to ještě lepší jak ty rukavice:super

Odesláno

Tak děkuji všem, co si třeba na mě dneska vzpomněli ;), už to mám za sebou a je to venku, vytáhli mi z nožky 2cm kus párátka, mám to schované ve zkumavce, vypadá jako nové :D , kdyžtak večer nafotím a dám to sem jako důkaz. Bylo to velice "příjemné", naštěstí byl doktor docela vtipálek, tak to trochu uteklo. Už nikdy nechci umrtvovací injekci mezi prsty :( , to raději půjdu 2x k zubaři bbrrrr.

Bohužel je silně ohroženo bruslení, nemám ani chodit, natož bruslit, takže dojedeme asi až do kavárny. Zítra a v pátek půjdu na převaz, tak uvidím, co mi řeknou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...