Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

7. mini sraz Vysočina  

1. 1. 7. mini sraz Vysočina

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Původně zaslal: vendi.stejskal

Původně zaslal: Heinss

Jo,a ještě- Pojedeme minimálně dvěma autama,další dvě nejsou jistý,ale nás dva nepřehlídneš:mrk Jedna bílá a druhá černá 309ka,obě dvě na alu kolech,laděné výfuky :D A možná pojede ještě jedna 205ka GTI a 406 Break 2.0 HDi:) A od vás jedeš jen Ty?

No jen já sám.Vo nikom jinym zatim tady vocať nevim.

No a na čase ,kdy a kde se sejdem, počkáme po neděli až budem vědět víc od Bédi

HEINSSI ,Tak už víme kdy,kde a v kolik ,jak to vidíš ty? Psal si ,že byste se šli podívat na staďák,já tam nepudu ,tak jak to uděláme ,jestli se teda někde sejdem anebo pojedem každej zvlášť a setkáme se až na náměstí v 15.30?Nebo se sejdem ve Světlý a v kolik a pojedem všichni spolu.

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

Takze se muzete tesit na prekvapeni, ucast jedne krasky byla potvrzena, budete mit moznost si osahat i vyzkouset ;)

tech krasek tam bude urcite vic..:D ale nasadil si vysokou latku..:aut

Odesláno
Původně zaslal: aka

no, puvodne sem se ptala, ze me to vubec nezajimalo, ale jak jsi s tim zacal....:D:D:D

mas dve moznosti..;) takze by ses mohla trefit.. ale ja uz mlcim, protoze vlastne nic nevim..:D

Odesláno

:D ta kráska, co se nechá ošahávat, ta by mě tedy zajímala....tu na clubu je krásek spousta, ale samé slušné holky, vím jen o dvou čůzách a ani jedna z nich osahávání nepotvrdila.... :myslim:myslim:myslim

:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Původně zaslal: aka

Bedo a ty se nechas osahavat? kdyz nemam mluvit o slecnach :D:D:D

nee, Beda se osahavat nenecha..:aut

jenom jestli :D

ps: slečny si s ním obvikle dělají co chtějí ;)

Odesláno

Omlouvám see že jsem se tak dlouho neozval,ale ne a ne se přihlásit na forum:grr Já si myslím že by pro Tebe byla zajížďka jet přez světlou,ne?:myslim Ale jestli by ti to nevadilo tak můžeme jet společně

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...