Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

7. mini sraz Vysočina  

1. 1. 7. mini sraz Vysočina

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Původně zaslal: vendi.stejskal

No když tak o tom přemejšlim,tak to byl asi blbej nápad.Tak nic ,jako že sem nic neřek,jo?

ale ne, tak jako v pohode.. az se budem srazet mimo brod treba jako minule na Lipnici tak neni problem jet zpet spanilkou ale ted se sejdem v brode takze tam moc moznosti neni..

Tak asi takle,když se ozvali "bráchové"ze Světlý,tak sem si myslel,že se ozvou ,a že bysme jeli spolu do toho Brodu.Takle sem to původně myslel

Odesláno

Původně zaslal: aka

Bedo: a myslis, ze budou(em) dostatecne spanili? :D:D:D

o tom nepochybuj.. :D :D

priznam se, mensi pochybnost bych tu mela..... :D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

...rychle a zběsile...

Na to sem zrovna včera koukal (na jedničku), v půlce filmu přišel kámoš ať ho hodím do Mekáče, to byla panečku jízda :D

Na Vysočinu nedorazím ani rychle, ani spanile, ani nijak jinak, v sobotu 27.10 si du totiž zaskákat do T-Mobile arény, takže výlet na Vysočinu vážně nezvládám. Tak snad příště ;)

Odesláno

caute, hodte sem pribliznou ucast, at vim kdo jede ci ne, sem z toho volajaky zmeteny :-), bych se taky pridal, a mohly bych teoreticky vzit i nekoho z praglu

Odesláno

Schratch:

lidi co snad na 100% dorazi jsem ja, mk405, janča205, aka, Vvitty, Pe.tr, Dave_K + Aluška, agresssor, kujon106..

lidi co nejsou jisty ale tak s nima vetsinou pocitam je Kvasky, Jezkovi.voci, Zdek a novacci Supersonic, vendi.stejskal a Heinss.. snad jsem na nikoho nezapomnel..:myslim

[upravil dne 8/10/2007 Béďa]

Odesláno

No tak já stim počítám na sto%.Původně sem měl jít do práce,ale udělal sem si to na příští tejden, a tak snad mi do toho nic nevleze.

Odesláno

lidi co snad na 100% dorazi jsem ja, mk405, janča205, aka, Vvitty, Pe.tr, Dave_K + Aluška, agresssor, kujon106..

lidi co nejsou jisty ale tak s nima vetsinou pocitam je Kvasky, Jezkovi.voci, Zdek a novacci Supersonic, vendi.stejskal a Heinss.. snad jsem na nikoho nezapomnel..:myslim

[upravil dne 8/10/2007 Béďa]

Pokud se zadaří samozřejmě přijedu. A pokud budete hodní, přijedu svojí novou hračkou.:papa

Odesláno

zdek: vracis se k peugeotum??:D jinak to dovez, my jsme vzdycky hodny preci..:aut

aka: ale jo, jsme.. jen nas trosku drazdi;)

Béďa: rád bych, ale...

aka, Béďa: vážně? Někteří prý mají ještě rezervy.:)

[upravil dne 8.10.2007 zdek]

Odesláno

ty brdo, ja myslel, ze 27. no tak to mam mimo program :-(((( beeeeee

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

ty brdo, ja myslel, ze 27. no tak to mam mimo program :-(((( beeeeee

nee... sraz je 27.10 nebo nejspis bude ale konec hlasovani o terminu srazu je 14.10..;) takze zadna zmena..

Odesláno

tak to jo, no me je to sumak, mohl bych teoreticky prijet kdykoli v tyto dny :-)

Odesláno

Omlouvám se že jsem se tak dlouho neozval,ale měl jsem poruchu internetu.Od nás ze Světlé 100% přijedeme a možná nás bude i víc :super 3-4 auta....Už teď se moc těšíme !

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...