Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni. Má prosím Vás někdo zkušennost se spotřebou P307? Najednou mi to bere o 1 - 1,5 litru na 100 km víc, přitom jezdím pořád stejně. Dík za názory,Vosy

Odesláno

Nalítal jsem 4.500 km a spotřeba 5,7l.

Teď jsem na sedmi litrech, ač se snažím sebevíc mít "lehkou nohu". Mám 8.500 km do kontroly, auto má nalítáno 150.000.

Odesláno
Původně zaslal: vosy

Ahoj všichni. Má prosím Vás někdo zkušennost se spotřebou P307? Najednou mi to bere o 1 - 1,5 litru na 100 km víc, přitom jezdím pořád stejně. Dík za názory,Vosy

Koukni od sekce 307, tam se to docela často řeší...

Odesláno
Původně zaslal: vosy

Spotřeba šla ale skokově nahoru, z ničeho nic najednou žralo víc...

A to podle pal.počítače nebo podle měření dotankováním....????:myslim:myslim:myslim

Odesláno

Neřeším palubní počítač a tankování. Když sleduju jenom jednu měřící položku, tak si myslím, že poměrově by to mělo být cca stejný. Beru to podle PP.

Odesláno

Já to poslední dobou vždycky "nuluju" při tankování ( jdu vždy do plné ). Takže chyba asi nebude v "načítání" PP. Možná je to způsobeno i změnou počasí. Poslední dobou už je větší kosa, hlavně po ránu a možná, než se motor zahřeje, tak je víc hladovej...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...