Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Před Šebetovem jsem měl ještě nejaký zařizování tak jsem nestíhal....

Ok tak domluveno,pokusim se co nejdřív....... ještě se musím domluvit s mojí posádkou co a jak..... :super:super:super

Odesláno

Johne - myslím, že můžeš být v klidu (MPavel je marod a 100% nejede - včera jsem mu vracel peníze, spoluorganizátor Barbánek nakonec jede jinak)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Johne - myslím, že můžeš být v klidu (MPavel je marod a 100% nejede - včera jsem mu vracel peníze, spoluorganizátor Barbánek nakonec jede jinak)

Aha tak to je škoda... :( jsem mu dneska chtel psat U2U zprávu... a ten druhej ok,takže nakonec jedu sám v autě... tím pádem tam budu doufám v čas.. a nebudu muset poslouchat ,,narážky" že jsem zase dorazil se spoždením...... :aut :aut :aut

Odesláno

A čím déle na Johna budeme čekat, tím více toho stihneme udělat u mě v bytě ... :mrk;)

Jinak pro ostatní, kdo by se náhodou chtěl přidat, tak je to ulice MANŽELŮ DOSTÁLOVÝCH 1207 Loc: 50°5\'2.85\"N,14°33\'11.92\"E a odjezd mezi 17:00 - 17:30 dle Johnova příjezdu ... :aut

Kontakt na mě :papa v Kostelci

[upravil dne 29/8/2013 10:50 od Neon]

Odesláno

Bobo, protože stejně každej, kdo jede v koloně, tak ví, kde bydlím a je to blíž na stavbu ... :aut;) a bude se nám tam i případně lépe čekat na DJONA, než-li na parkovišti ...

Odesláno

Jestli je ten MCDONALD na dálnici, tak tam dorazíme cca. kolem té 18:30, takže se tam můžeme spíchnout ... Na mě je kontak někde napsaný výše, tak stačí poslat SMSku ... :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...