fantom Odesláno 28. srpen 2007 Odesláno 28. srpen 2007 Ahoj, jsem majitelem 307 a potřeboval bych dokoupit nějaké doplňky (sadu na opravu laku po kamenech ... ) Kde ale sehnat original Peugeot eshop, který by mi poslal věci poštou ? Psal jsem na Peugeot Domanský tem mi ale ty věci nechce poslat - pouze osobní odběr. Díky za odpověď Citovat
Ticcino Odesláno 28. srpen 2007 Odesláno 28. srpen 2007 A to to máš tak daleko k nějakému koncesionáři? Objednej to telefonicky a udělej si výlet. Jinak barvu Ti namíchají v každých autolacích a mnohem levněji... Citovat
OK406 Odesláno 28. srpen 2007 Odesláno 28. srpen 2007 Stačí, když víš kód barvy a nebo když tam zajedeš. A dneska jsou prodejny, kde míchají barvy v každém větším městě. Záleží, jak jsou šikovný. Citovat
Guest RychJ Odesláno 28. srpen 2007 Odesláno 28. srpen 2007 Fantom,možná by bylo dobré napsat odkud jsi a určitě ti někdo poradí v místě bydliště dobrého lakýrníka... Citovat
myryn Odesláno 28. srpen 2007 Odesláno 28. srpen 2007 Já bych se připojil - taky dotaz na barvu (potřebuju modrej metal) ale ne celej nástřík - pouze zbytak na škrábance - neznáte někoho v okolí Olomoucev ??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.