Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

1.9 Mi16 ze 405 za 1.9 z 205 GTi

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsechny, kteri ctou.

Mam 205 1.9GTi a zajimalo by mne, jestli vymnena tohoto motoru za Mi16 ze 405 je slozita. Mate s tim nekdo zkusenosti? Jeste jsem 205-ku s timhle motorem nevydel, ale slysel jsem , ze to obcas majitele delaji. Zajimalo by mne take, jestli je potreba upravit pro to i podvozek, napr. brzdy apod. Vsem dekuji vehementne.

Zdravi TMiky.

PS: Jak to vychazi v cenach?

Odesláno

Znám někoho, kdo má Mi16 ve 205-ce. Myslím, že i dokonce má jeden motor na prodej, a že by kdyžtak i s tou výměnou poradil. Je z Prahy. Zeptám se a kdyžtak napíšu kontakt.

Odesláno

techto prestaveb jezdi u nas urcite dost, akorat se o nich moc clovek nedovi.

Celkove to vypada tak, ze bys mel vymenit aji ridici jednotku a myslim, ze i neco kabelaze. :-( Jinak brnkaca - vytahnes motor - namontujes motor mi16 a pak jenom zapojujes a ladis detaily.

Co se tyka brzd.... urcite nic nezkazis kdyz tam das nejake lepsejsi, ale nutne to neni....

Odesláno

Takže rovnou sem zkopíruju jeho inzerát:

Peugeot 405, 309, 205. Prodam motor + prevodovka. Mi16 163 koní, možno i elektoinstlaci a počítač. Případně poradím s montáží do Peugeota 205 či Peugeota 309! Dále ještě komplet servo na Peugeot 405. Praha. Tel.:0606/645553

Email: vjvj@post.cz

Jinak, pokud vím, dostat tu Mi16 do 205-ky není až taková sranda, vejde se tam jen tak tak. Do 309-ky asi půjde líp. Hezkou zábavu ;)

Odesláno

vostik: ...co myslis tim, az na tu elektriku? Je to chutovka?

Jinak diky za odpovedi..., neznate nakej neznac. servis s diagnostikou v Praze? Vsude maj diagnostiku na VW a Skoda, ale na Peugeot nic. Ani ve WorldCaru - vcera jsem tam byl.

Odesláno

No zas takova hruza to nebude, pokud budes mit svazky z MI16, tak proste jen vyskubes ty GTi a vrazis tam MI16, ale problemek je v tom, ze jelikoz je to na 405, tak jsou ty draty o neco delsi :-( Bud je teda nekde zauzlujes a schovas nebo si das tu praci a zkratis je (pakarna), ale vypada to lip.....

Odesláno

.....Tak kdybys o někom nevěděl s tou elektrikou, tak můj kámoš má diagnostiku skro na všechny auta. ..Peugeoty TAKY!! :D

...Mě se totiž vys*ala el. v autě - Ty Frantící todle prostě neuměj! :mad:

...Tak kdyžtak vědět a já bych ti dal na něj číslo abyste se domluvili :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...