Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

for prema-ano jak rikas ET 15-18 ma byt pro 12tky, ale co sem se koukal v pneuservise u znameho do knizky rozteci, tak na moji 406 s kolama 17 vyslo prave ET 25 a zalezle to urco neni, zda se mi to uplne stejne jako s 15tkama.

Odesláno

Já mám taky 17" a ET je 15.Original 15" co mám na zimu mají ET 18.To znamená že tvoje ET 25 je špatně.Se divím že ti ty kola nedrhnou o brzdiče,když je máš ještě o centimetr víc utopené než mají být.Na průměru kola vůbec nezáleží,ET zůstává stále stejné.

Odesláno

Nevim jak to tedy je s tema kolama, ale krasne me tam sedej to je nejdulezitejci, a podle katalogu rozteci nme v pneuservisu rekli ze na to maj primo psany ET 25 tak nevim no.Hlavne ze tam sedej to je dulezite ;o)

Odesláno
Původně zaslal: kukikuk

Dekuju moc, ja sem taky spokojen, udelal sem si to podle svych predstav ;o) a ted s tema cirejma je to o mnohem hezci jeste ;o)

To věřím, taky bych je tam výhledově chtěl dozadu, ale dochází finance.

Guest Scratch
Odesláno

fotku minisrazu v hradci dodam, snad jeste tento tyden aby ses mohl s myma bejvalkama pochlubit :-), taky sem pak mrsknu foto meho noveho zadku :-)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak tomu já říkám opravdu krasavice !! :potlesk Fakt super udělaná 406,o tom znáčku na víku kufru jsem taky uvažoval,ale nevěděl jsem jak na to,ale už to vím,díky za tip,jinak stěrače mám original Bosch Aero Twin a ramínka v barvě karoserie,jo vypadá to celkem dobře,ale s tím víčkem kufru jsi mi udělal radost,ještě jednou díky a chválím krásnej tuning :super

Odesláno

jak uz nekdo psal,moc tech chromovanejch pasku a velky kridla,ale jinak moc krasne auti,opravdu,jen tak dal,ted uz jen udrzovat!!

Odesláno

Oukey, jen to sem tlac co nejrychlejc ;o)

tlacim, sice pozde ale prece

[upravil dne 4/10/2007 Scratch]

post-0-141095966152_thumb.jpg

Odesláno

Oukey, jen to sem tlac co nejrychlejc ;o)

a druha

post-0-14109596615403_thumb.jpg

Odesláno

jojo, ja planuju dat nejejnom koncovku ale druhej remusovskej tlumic, ale ten je vam ropakum na prd :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...