Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Myslím, že žiadna 407 pred faceliftom senzory vpredu nemala. Sa to nezdá, ale je to vcelu kumšt nastaviť to aby nerobilo falošné pípanie. Mne zadok napr. chytá aj nízky obrubník, čo by nemusel.

Fungujú aj tie dorábané cez origo repro alebo tam dávajú nejakú jednotku na palubovku?

[upravil dne 29.7.2008 AnotherOne]

Myslím že přední senzory mělo standartně 407 coupe.....taky by se mi hodily.........:myslim:myslim:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Původně zaslal: AnotherOne

Myslím, že žiadna 407 pred faceliftom senzory vpredu nemala. Sa to nezdá, ale je to vcelu kumšt nastaviť to aby nerobilo falošné pípanie. Mne zadok napr. chytá aj nízky obrubník, čo by nemusel.

Fungujú aj tie dorábané cez origo repro alebo tam dávajú nejakú jednotku na palubovku?

[upravil dne 29.7.2008 AnotherOne]

Myslím že přední senzory mělo standartně 407 coupe.....taky by se mi hodily.........:myslim:myslim:myslim:myslim

jj, coupe som zabudol, to má snáď všetko.

Odesláno

No je pravda ze coupe ma snad vsechno na co si clovek vzpomene, ale prisaham bohu ze u nas po meste jezdi 407 SW a ma parkace aji vpredu...Videl sem asi 7 ruznych 407 u nas jezdit a jenom to SW melo parkace...tak nevim...sou normalne pod lakem a prej sou z vyroby...

Odesláno

Tak to ja mám problém stretnúť takú čo by mala senzory aspoň vzadu (teda okrem mojej :D).

Ale máš pravdu, za príplatok 15900 je parkovací asistent predný+zadný.

[upravil dne 30.7.2008 AnotherOne]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...