Přema Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Původně zaslal: AnotherOne Myslím, že žiadna 407 pred faceliftom senzory vpredu nemala. Sa to nezdá, ale je to vcelu kumšt nastaviť to aby nerobilo falošné pípanie. Mne zadok napr. chytá aj nízky obrubník, čo by nemusel. Fungujú aj tie dorábané cez origo repro alebo tam dávajú nejakú jednotku na palubovku? [upravil dne 29.7.2008 AnotherOne] Myslím že přední senzory mělo standartně 407 coupe.....taky by se mi hodily.........:myslim:myslim:myslim Citovat
AnotherOne Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: AnotherOne Myslím, že žiadna 407 pred faceliftom senzory vpredu nemala. Sa to nezdá, ale je to vcelu kumšt nastaviť to aby nerobilo falošné pípanie. Mne zadok napr. chytá aj nízky obrubník, čo by nemusel. Fungujú aj tie dorábané cez origo repro alebo tam dávajú nejakú jednotku na palubovku? [upravil dne 29.7.2008 AnotherOne] Myslím že přední senzory mělo standartně 407 coupe.....taky by se mi hodily.........:myslim:myslim:myslim jj, coupe som zabudol, to má snáď všetko. Citovat
Reinny Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 No je pravda ze coupe ma snad vsechno na co si clovek vzpomene, ale prisaham bohu ze u nas po meste jezdi 407 SW a ma parkace aji vpredu...Videl sem asi 7 ruznych 407 u nas jezdit a jenom to SW melo parkace...tak nevim...sou normalne pod lakem a prej sou z vyroby... Citovat
AnotherOne Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 Tak to ja mám problém stretnúť takú čo by mala senzory aspoň vzadu (teda okrem mojej ). Ale máš pravdu, za príplatok 15900 je parkovací asistent predný+zadný. [upravil dne 30.7.2008 AnotherOne] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.