Kamart Odesláno 21. srpen 2007 Odesláno 21. srpen 2007 Může mi někdo říct nebo ukázat jake rozměry mají šrouby na zadním nárazníku? myslím konkrétně ty co jej drží k autu a maji hlavičku tvaru obdélníku v prolisu nárazníku. Citovat
Stiv Odesláno 21. srpen 2007 Odesláno 21. srpen 2007 Zrovna tenhle tejden jsem nárazník sundaval dva šrouby jsem ztrhl:D. Řešil jsem to tím že jsem vzal jiný šrouby a vhodnou podkložku a drží to jak přibití Rozměr teda nevim... Citovat
snowboy Odesláno 22. srpen 2007 Odesláno 22. srpen 2007 ja si je nechal udelat u zamecnika, potom pozinkovat. Cena za komplet kus byla asi 5,- a tusim ze origo dil stoji cca 80,- Citovat
zoby Odesláno 22. srpen 2007 Odesláno 22. srpen 2007 origo stojí 140. já si je dělal sám, nařezal jsem ctverečky z 2mm plechu, k tomu navařil závitovou tyč a pak namočil do barvy a zatím ok :-) Citovat
Vopičí Odesláno 22. srpen 2007 Odesláno 22. srpen 2007 Původně zaslal: zoby origo stojí 140. já si je dělal sám, nařezal jsem ctverečky z 2mm plechu, k tomu navařil závitovou tyč a pak namočil do barvy a zatím ok :-) Přesně taj, já si je sice sám nedělal, ale postup byl naprosto stejnej:D:super........a stále drží Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.