Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Go-Zila-Go

neš stačiš vyliest tak ju maš ani pro ni nedojdeš :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Jo fakt.......a víš to tak jistě???????????????

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Původně zaslal: Go-Zila-Go

neš stačiš vyliest tak ju maš ani pro ni nedojdeš :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Jo fakt.......a víš to tak jistě???????????????

NIEKEDY SKUSIME :super

Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

Tohle je za zadními dveřmi.....

Ahá... :-) A já co je to ten BITPOWER. A on to proslulý baseballový klub. :-)

:D:D:D:D nevím jestli jsi to celé četl,je to chip firma a jejích srdce buší v mém auti......:papa:papa

Odesláno

To jsou dneska lidi... Jinak pekna vychytavka v kufru, taky premyslim, ze do kufru dam palku na baseball, akorat jsem jeste nenasel idealni misto.

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

To jsou dneska lidi... Jinak pekna vychytavka v kufru, taky premyslim, ze do kufru dam palku na baseball, akorat jsem jeste nenasel idealni misto.

Jo dík mě pořád lítala v kufru sem a tam tak jsem ji udělal místečko...:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

:-) já si samolepky nalepim tak maximálně do kufru a je klid :-)

nesnášim, když je auto olepený jako banán

Jestli jsi to četl celé tak je tam jen jedna a to firmy co mi chipovala auto..... tak jaký banán......??????:grr:grr:grr

Odesláno
Původně zaslal: myryn

Až ho (nebo je) ty zmetky chytneš - přeraz jim haxny - dosvědčím (a asi nebudu sám), že upadli ze schodů !!!

To je řeč do pranice....:potlesk:potlesk:super:super

Odesláno

Jestli jsi to četl celé tak je tam jen jedna a to firmy co mi chipovala auto..... tak jaký banán......??????:grr:grr:grr

no jo čet sem to celý, dyť to taky píšeš v každý druhý odpovědi vo tom čipu :-)))))

Odesláno
Původně zaslal: myryn

Až ho (nebo je) ty zmetky chytneš - přeraz jim haxny - dosvědčím (a asi nebudu sám), že upadli ze schodů !!!

mě teď o víkendu - přes poledne během půl hodiny - stačili objet auto klíčema. nevim kde se v těch lidech bere ta škodolibost. jestli je to závistí, nechápu

Odesláno

no jo čet sem to celý, dyť to taky píšeš v každý druhý odpovědi vo tom čipu :-)))))

No vidíš ale to proto že mi každý píše že samolepky ne a já tam mám jen jednu malinkou,tak proto se čertím a píši to pořád dokola....:mrk:mrk

Odesláno

Tak to se neděla hlavně když nas je v krnově tak málo:grr:grr:grr:grrJezdím kolem tvojeho auta několikrat denně ale nikdy sem nikoho neviděl a to tam jezdím i kolem půlnoci asi smula:(:(:(Teď se budu dívat ještě líp a pak nahlasím.Jinak PŘEMA nema auto vůbec polepeno jako banan ale jen decentní nalepka od firmy jinak nic.

Teď si vzpomínam stříbrná alfa měla tu samou nalepku jako ty.....

Odesláno
Původně zaslal: Mišak

Tak to se neděla hlavně když nas je v krnově tak málo:grr:grr:grr:grrJezdím kolem tvojeho auta několikrat denně ale nikdy sem nikoho neviděl a to tam jezdím i kolem půlnoci asi smula:(:(:(Teď se budu dívat ještě líp a pak nahlasím.Jinak PŘEMA nema auto vůbec polepeno jako banan ale jen decentní nalepka od firmy jinak nic.

Teď si vzpomínam stříbrná alfa měla tu samou nalepku jako ty.....

Jo jo dík za pohlídání a za podporu....ta alfa???to má ta firma co chipuje,oni mají jenom alfy...:papa:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...