Go-Zila-Go Odesláno 19. srpen 2007 Odesláno 19. srpen 2007 neš stačiš vyliest tak ju maš ani pro ni nedojdeš :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Přema Odesláno 19. srpen 2007 Autor Odesláno 19. srpen 2007 Původně zaslal: Go-Zila-Go neš stačiš vyliest tak ju maš ani pro ni nedojdeš :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Jo fakt.......a víš to tak jistě??????????????? Citovat
Go-Zila-Go Odesláno 19. srpen 2007 Odesláno 19. srpen 2007 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Go-Zila-Go neš stačiš vyliest tak ju maš ani pro ni nedojdeš :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Jo fakt.......a víš to tak jistě??????????????? NIEKEDY SKUSIME Citovat
Ticcino Odesláno 19. srpen 2007 Odesláno 19. srpen 2007 Tohle je za zadními dveřmi..... Ahá... :-) A já co je to ten BITPOWER. A on to proslulý baseballový klub. :-) Citovat
Přema Odesláno 19. srpen 2007 Autor Odesláno 19. srpen 2007 Původně zaslal: Ticcino Tohle je za zadními dveřmi..... Ahá... :-) A já co je to ten BITPOWER. A on to proslulý baseballový klub. :-) :D:D:D nevím jestli jsi to celé četl,je to chip firma a jejích srdce buší v mém auti......:papa Citovat
Ticcino Odesláno 19. srpen 2007 Odesláno 19. srpen 2007 Jasně že jsem to četl. Proto tam ty smajlíky :-) Chtěl jsem bejt vtipnej, no :-) Citovat
Přema Odesláno 19. srpen 2007 Autor Odesláno 19. srpen 2007 Původně zaslal: Ticcino Jasně že jsem to četl. Proto tam ty smajlíky :-) Chtěl jsem bejt vtipnej, no :-) Ok.já jen pro jistotu.:super:papa:papa Citovat
f3Rd@ Odesláno 20. srpen 2007 Odesláno 20. srpen 2007 To jsou dneska lidi... Jinak pekna vychytavka v kufru, taky premyslim, ze do kufru dam palku na baseball, akorat jsem jeste nenasel idealni misto. Citovat
Přema Odesláno 20. srpen 2007 Autor Odesláno 20. srpen 2007 Původně zaslal: f3Rd@ To jsou dneska lidi... Jinak pekna vychytavka v kufru, taky premyslim, ze do kufru dam palku na baseball, akorat jsem jeste nenasel idealni misto. Jo dík mě pořád lítala v kufru sem a tam tak jsem ji udělal místečko...:D:D Citovat
urdemala Odesláno 20. srpen 2007 Odesláno 20. srpen 2007 :-) já si samolepky nalepim tak maximálně do kufru a je klid :-) nesnášim, když je auto olepený jako banán Citovat
Přema Odesláno 20. srpen 2007 Autor Odesláno 20. srpen 2007 Původně zaslal: urdemala :-) já si samolepky nalepim tak maximálně do kufru a je klid :-) nesnášim, když je auto olepený jako banán Jestli jsi to četl celé tak je tam jen jedna a to firmy co mi chipovala auto..... tak jaký banán......??????:grr:grr Citovat
myryn Odesláno 20. srpen 2007 Odesláno 20. srpen 2007 Až ho (nebo je) ty zmetky chytneš - přeraz jim haxny - dosvědčím (a asi nebudu sám), že upadli ze schodů !!! Citovat
Přema Odesláno 20. srpen 2007 Autor Odesláno 20. srpen 2007 Původně zaslal: myryn Až ho (nebo je) ty zmetky chytneš - přeraz jim haxny - dosvědčím (a asi nebudu sám), že upadli ze schodů !!! To je řeč do pranice....:potlesk:super:super Citovat
urdemala Odesláno 20. srpen 2007 Odesláno 20. srpen 2007 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: urdemala :-) já si samolepky nalepim tak maximálně do kufru a je klid :-) nesnášim, když je auto olepený jako banán Jestli jsi to četl celé tak je tam jen jedna a to firmy co mi chipovala auto..... tak jaký banán......??????:grr:grr no jo čet sem to celý, dyť to taky píšeš v každý druhý odpovědi vo tom čipu :-))))) Citovat
urdemala Odesláno 20. srpen 2007 Odesláno 20. srpen 2007 Původně zaslal: myryn Až ho (nebo je) ty zmetky chytneš - přeraz jim haxny - dosvědčím (a asi nebudu sám), že upadli ze schodů !!! mě teď o víkendu - přes poledne během půl hodiny - stačili objet auto klíčema. nevim kde se v těch lidech bere ta škodolibost. jestli je to závistí, nechápu Citovat
Přema Odesláno 20. srpen 2007 Autor Odesláno 20. srpen 2007 Původně zaslal: urdemala Původně zaslal: Přema Původně zaslal: urdemala :-) já si samolepky nalepim tak maximálně do kufru a je klid :-) nesnášim, když je auto olepený jako banán Jestli jsi to četl celé tak je tam jen jedna a to firmy co mi chipovala auto..... tak jaký banán......??????:grr:grr no jo čet sem to celý, dyť to taky píšeš v každý druhý odpovědi vo tom čipu :-))))) No vidíš ale to proto že mi každý píše že samolepky ne a já tam mám jen jednu malinkou,tak proto se čertím a píši to pořád dokola....:mrk Citovat
Mišak Odesláno 20. srpen 2007 Odesláno 20. srpen 2007 Tak to se neděla hlavně když nas je v krnově tak málo:grr:grr:grr:grrJezdím kolem tvojeho auta několikrat denně ale nikdy sem nikoho neviděl a to tam jezdím i kolem půlnoci asi smula:(:(Teď se budu dívat ještě líp a pak nahlasím.Jinak PŘEMA nema auto vůbec polepeno jako banan ale jen decentní nalepka od firmy jinak nic. Teď si vzpomínam stříbrná alfa měla tu samou nalepku jako ty..... Citovat
Přema Odesláno 20. srpen 2007 Autor Odesláno 20. srpen 2007 Původně zaslal: Mišak Tak to se neděla hlavně když nas je v krnově tak málo:grr:grr:grr:grrJezdím kolem tvojeho auta několikrat denně ale nikdy sem nikoho neviděl a to tam jezdím i kolem půlnoci asi smula:(:(Teď se budu dívat ještě líp a pak nahlasím.Jinak PŘEMA nema auto vůbec polepeno jako banan ale jen decentní nalepka od firmy jinak nic. Teď si vzpomínam stříbrná alfa měla tu samou nalepku jako ty..... Jo jo dík za pohlídání a za podporu....ta alfa???to má ta firma co chipuje,oni mají jenom alfy...:papa:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.