Ota Odesláno 23. srpen 2007 Odesláno 23. srpen 2007 Asi 3x tolik co berlina GTI Turbo 2, byla to Prestige - prodloužená verze... No, svou váhu asi měla, to jo Citovat
Marcel505 Odesláno 23. srpen 2007 Odesláno 23. srpen 2007 Původně zaslal: Ota Asi 3x tolik co berlina GTI Turbo 2, byla to Prestige - prodloužená verze... No, svou váhu asi měla, to jo Bych pak chtěl vidět ty pneu, že by to řešili jen TRX? P.S. Už jsem opravil ten jeden vypínač, na blikače... Citovat
Ota Odesláno 23. srpen 2007 Odesláno 23. srpen 2007 No, na pneu jsem se nedíval, ale vzhledem k tomu, že měla originál turbo ráfky, tak bych to viděl právě na ty TRX 210/55x390... asi kvalitní gumy:super Tak to je dobrá zpráva, ještě držím palce s tím druhým... jinak mám další podnět-teče do kabiny, vždycky po dešti mi to chlístne na nohy výdechama na topení ze středového tunelu... asi budou ucpané odtoky někde pod tandemem stěračů? Citovat
Marcel505 Odesláno 24. srpen 2007 Odesláno 24. srpen 2007 Původně zaslal: Ota No, na pneu jsem se nedíval, ale vzhledem k tomu, že měla originál turbo ráfky, tak bych to viděl právě na ty TRX 210/55x390... asi kvalitní gumy:super Tak to je dobrá zpráva, ještě držím palce s tím druhým... jinak mám další podnět-teče do kabiny, vždycky po dešti mi to chlístne na nohy výdechama na topení ze středového tunelu... asi budou ucpané odtoky někde pod tandemem stěračů? Už ty problémy sepisuješ? No plast pod stěrači skrývá max. 3 odtoky, no možná že jsou zacpaný, když jsi měl všude vosí hnízda... To není problém vyzkoušet. Práce na 5 minut. Ale ne pro mě, znáš to, asi jako s tím zrcátkem (doufám, že se zase nepodělalo...). Citovat
Ota Odesláno 25. srpen 2007 Odesláno 25. srpen 2007 Zatím ještě ne, není toho zas tolik, pravé zrcátko ale radši nepoužívám a na ty odtoky se tedy zkusím mrknout sám Citovat
Marcel505 Odesláno 25. srpen 2007 Odesláno 25. srpen 2007 Původně zaslal: Ota Zatím ještě ne, není toho zas tolik, pravé zrcátko ale radši nepoužívám a na ty odtoky se tedy zkusím mrknout sám Viz SZ Citovat
Ota Odesláno 25. srpen 2007 Odesláno 25. srpen 2007 Dík, zítra se na to zkusím mrknout... btw co je to za tvůj nový přírůstek to (překvapení)? Citovat
Marcel505 Odesláno 25. srpen 2007 Odesláno 25. srpen 2007 Původně zaslal: Ota Dík, zítra se na to zkusím mrknout... btw co je to za tvůj nový přírůstek to (překvapení)? Jo mrkni na to, ale fakt nevyndavej ty trysky ostřikovačů z toho velkýho plastu, jinak si tam pak budeš muset dát škodovácký... Jo a mázni trošku mechanismus stěračů, když už to budeš mít rozebraný (aby se nespálil motor stěračů). Můj nový přírůstek je Peugeot *0* **, je to překvapení a aby to bylo překvapení, tak to nesmí nikdo předem vědět. Ale můžeš hádat, stejně to neuhádneš... Citovat
Driver Odesláno 26. srpen 2007 Autor Odesláno 26. srpen 2007 A jáááá to vííím , ale nepovííím ..... jako hrobka Marceli Citovat
Marcel505 Odesláno 26. srpen 2007 Odesláno 26. srpen 2007 Původně zaslal: Marcel505 Driver: Nějaký divný ne? Zrcátka chromový (i pravý), rok 80, ale plastová cedulka vzadu a páčky z nového modelu... Myslíš že to bude mít spec.nápravy, když je to o 2 tuny těžší než normální? Driver: Čekám odpověd' Původně zaslal: Driver A jáááá to vííím , ale nepovííím ..... jako hrobka Marceli Dík Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.