Patriq Odesláno 15. srpen 2007 Autor Odesláno 15. srpen 2007 Tak jsem skusil to nepatrny pridani ,ale neni tam poznat nic jak jen malinko pridam tak jak se trochu pohne klapka tak uz to pridava ,ale kdyz pridam vic a sroubovakem zmacknu ten kolicek tak to zacne stim kolikem hejbat. Citovat
gogogo Odesláno 15. srpen 2007 Odesláno 15. srpen 2007 Tak to jsem z toho jelen,jen jsem ti chtěl poradit z vlastní skušenosti když jsem při nastartování měl otáčky 2000 a při zahřátí 900.Měl jem špatně zapojenou hadičku do podtlakovýho ventilu.Tim na co jsem se tě ptal jsem chtěl zjistit jestly nemáš to samý. Možná by stálo za to vyměnit čidlo teploty motoru stojí kolem 300 stovek je to celkem hned Kdy ti to začlo takhle zlobit? Citovat
gogogo Odesláno 15. srpen 2007 Odesláno 15. srpen 2007 Spíná ti ten podtlakovej ventil kdy rozpojíš ten volnoběžný v té vysouvací tyčce toho moturku? Dáš sem ty fotky? Citovat
gogogo Odesláno 15. srpen 2007 Odesláno 15. srpen 2007 Jak zmáčkneš šroubovákem ten kolíček na něj vubec při spušteným motoru nesahej Citovat
Patriq Odesláno 16. srpen 2007 Autor Odesláno 16. srpen 2007 Tak to cidlo teploty motoru doufam dostanu zitra . A co stim ,ze to nejede do tech 60 to je docela dobry ,ale pak i pedal na podlaze a tahne se to jako snek. Citovat
gogogo Odesláno 16. srpen 2007 Odesláno 16. srpen 2007 No tak to asi bude předstih zapalování,nebo žeby čerpadlo? Citovat
Patriq Odesláno 16. srpen 2007 Autor Odesláno 16. srpen 2007 Tak ten podtlakovej ventil slape. jeste prikladam obr. Jestli je to ten teplotni snimac jak jsi o nem rikal abych tam netahal neco co nemam :-) ma dva dratky tak to bude urcite on. Jeste muzu testnout na ten snimac dat kostku ledu nebo ho fenem zahrat jestli bude nejaka zmena ne? Jinak zitra(jestli jim prisel) bude novy. Citovat
gogogo Odesláno 16. srpen 2007 Odesláno 16. srpen 2007 No jo to je ono měřil jsi kaký má odpor.Až budeš mít to nový tak skválně porovnej jaký mají odpor,čím větší hodnota,ale to asi znáš. Citovat
gogogo Odesláno 16. srpen 2007 Odesláno 16. srpen 2007 Jinak při teplotě 25 stupnu by mnělo mít odpor lehce nad 2000 ohm čím vyší hodnoty tím studenější teplotu motoru hlásí Citovat
Patriq Odesláno 17. srpen 2007 Autor Odesláno 17. srpen 2007 Tak jsem to zatim meril jen jak je to v aute a ma to 2880 ohm a venku je neco kolem 15C ,ale netusim co ma motor. Citovat
gogogo Odesláno 17. srpen 2007 Odesláno 17. srpen 2007 Uvidíš no,tam to jsem napsal jen orientačně měřil jsem to na vzduchu na novým originále. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.