Guest Scratch Odesláno 14. srpen 2007 Odesláno 14. srpen 2007 ahoj, ja mam 2,2 a je to trochu poznat, jen vyfuk vic duni na volnobeh, zadne klepani nepocituju :-) Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 16. srpen 2007 Odesláno 16. srpen 2007 nojono...200ccm navíc jde znát no:mrk Citovat
švejk Odesláno 20. srpen 2007 Odesláno 20. srpen 2007 ja mam 2.0 16V 97kW, pri zapnuti klimatizace mi jenom klesnou otacky motoru (na chvili a navic pouze pri stani), pak se srovnaji, zadne vibrace ... nic :-) jinak pri jizde je klimatizace znat akorat kdyz clovek potrebuje rychlou akceleraci, jinak vubec nepocituju Citovat
Scud_storM Odesláno 2. září 2007 Odesláno 2. září 2007 Mam 406 66kW TDi a pokles vykonu tam nejaky je, ale ze by to bylo tak hrozny to ne. Jinak otacky tak o 50 stoupnou ale to je nic. Spotreba navic cca 0,5-1 L (nevim presne). A co se tyce toho smradu z klimky tak mi to smrdelo taky. Mechanik to nastrikal nejakym desinfekcnim sprejem (parfemovany) a je to ok. Zezacatku to prijemne vonelo a ted uz neni citit nic. Hlavne ani smrad Citovat
@re Odesláno 2. září 2007 Odesláno 2. září 2007 Původně zaslal: švejk ja mam 2.0 16V 97kW, pri zapnuti klimatizace mi jenom klesnou otacky motoru (na chvili a navic pouze pri stani), pak se srovnaji, zadne vibrace ... nic :-) jinak pri jizde je klimatizace znat akorat kdyz clovek potrebuje rychlou akceleraci, jinak vubec nepocituju my, kteří jezdíme svižněji častěji, to velmi cítíme i u třílitru... prostě těch 10% to u méně výkonných aut s nižším krouťákem vezme určitě... Ptal jsem se majitele MB ML63 AMG 510ps a ten říkal, že opravdu žádný pokles necítí :-D ... čemuž bych už i věřil... ale u starších dvoulitrů, třílitrů a podobných aut do cca 240ps to znát být musí... je to prostě nemalá mechanická zátěž navíc... novější klimy bývají méně žravé výkonu, ale to se bavíme o autech r.v.2005 a novějších... Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 17. září 2007 Odesláno 17. září 2007 Nojo...já nzávodim, teda občas jo no, ale to bych musel pracně přepínat z LPG na benzín a tak vůbec. NAvíc jsem měl před tím 106 1.5D taky s klimou, takže ten pokles se mi nezdá tak velký Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.