Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

ahoj, ja mam 2,2 a je to trochu poznat, jen vyfuk vic duni na volnobeh, zadne klepani nepocituju :-)

Odesláno

ja mam 2.0 16V 97kW, pri zapnuti klimatizace mi jenom klesnou otacky motoru (na chvili a navic pouze pri stani), pak se srovnaji, zadne vibrace ... nic :-) jinak pri jizde je klimatizace znat akorat kdyz clovek potrebuje rychlou akceleraci, jinak vubec nepocituju :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mam 406 66kW TDi a pokles vykonu tam nejaky je, ale ze by to bylo tak hrozny to ne. Jinak otacky tak o 50 stoupnou ale to je nic. Spotreba navic cca 0,5-1 L (nevim presne). A co se tyce toho smradu z klimky tak mi to smrdelo taky. Mechanik to nastrikal nejakym desinfekcnim sprejem (parfemovany) a je to ok. Zezacatku to prijemne vonelo a ted uz neni citit nic. Hlavne ani smrad :cool:

Odesláno
Původně zaslal: švejk

ja mam 2.0 16V 97kW, pri zapnuti klimatizace mi jenom klesnou otacky motoru (na chvili a navic pouze pri stani), pak se srovnaji, zadne vibrace ... nic :-) jinak pri jizde je klimatizace znat akorat kdyz clovek potrebuje rychlou akceleraci, jinak vubec nepocituju :papa

my, kteří jezdíme svižněji častěji, to velmi cítíme i u třílitru... prostě těch 10% to u méně výkonných aut s nižším krouťákem vezme určitě... Ptal jsem se majitele MB ML63 AMG 510ps a ten říkal, že opravdu žádný pokles necítí :-D ... čemuž bych už i věřil... ale u starších dvoulitrů, třílitrů a podobných aut do cca 240ps to znát být musí... je to prostě nemalá mechanická zátěž navíc... novější klimy bývají méně žravé výkonu, ale to se bavíme o autech r.v.2005 a novějších...

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...