stembi Posted July 11, 2002 Share Posted July 11, 2002 Nechápu. Minulý týden jsem přijel z jižní Francie (4 lidi, plně vytížený auto), skoro pořád jsme jezdili po dálnici 140 - 170 km/h a když jsem spočítal spotřebu (najeli jsme 3780Km a natankovali 270 litrů benzínu) tak mi vyšlo zhruba 7.1 l/100km. V papírech má to auto napsaný 5.6 l/100km při 90 km/h, při 120 km/h píšou spotřebu 7.5 litrů. Jak je to možný, spotřeba s rostoucí rychlostí předpokládám neklesá. Mám najeto celkem 70 000 km. Existuje někde dokumentace týkající se spotřeby (závislost spotřeby na výkonu) ? Jo a rok výroby tý třistašestky je 2000, motor 1.4. [Editováno 7/11/02 stembi] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted July 11, 2002 Share Posted July 11, 2002 JA bych byl rad, ze to zere min a vubec bych po tom nepatral :):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JR Posted July 11, 2002 Share Posted July 11, 2002 Jestli to zere takhle malo, tak bud rad a nepatrej po tom ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted July 14, 2002 Share Posted July 14, 2002 Ha!!!! ozvěna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makovice Posted July 16, 2002 Share Posted July 16, 2002 Ha!!! Ozvěnáááááá Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted July 16, 2002 Share Posted July 16, 2002 A ještě jednou........... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LK7R Posted July 17, 2002 Share Posted July 17, 2002 Ha Ha a Ozvena Ozvena Ozv ... Jinak co se tyce ty spotreby tak ted sem na nadrz najel asi 630Km a to v tom je ta zbesila jizda ze srazu (150-190KM/h non-stop)+ jizda po praze (semafor -> jednicka dvojka spojka trojka ) coz je priblizne 8litru/100km to celkem jde. Peugeot 206 1.4 rv.2001 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cabrio Posted July 18, 2002 Share Posted July 18, 2002 LK7R:Hele ty buď rád že ti to žere kolik žere ja když si přivezl svuj sen domu tak jsem se předváděl na křižovatkách a bralo mi to asi 10,7l.Slušnou jízdou a to včetně delších cest jsem rád za 8,5L/100Km ale to se mi moc nelíbí. Nevíte někdo čím to může být že mi 306 1,8i žere vic než má.Vzduchvý fitr tam je nový. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ondra Posted July 18, 2002 Share Posted July 18, 2002 No nedá mi to rejpnout si Kupte si diesel a budete jezdit za 6 litru a to jezdim jako prase..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Urbanek Tomas Posted July 18, 2002 Share Posted July 18, 2002 Ted si musim zase rejpnout ja Ondro, orientacni zavod jsi ale za 30 minut nemel co? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted July 18, 2002 Share Posted July 18, 2002 Masinka: to urcite nemel ,kdyz ho nevyhral Ale zase to tam neznal ,takze se neni co divit a ta srazka se srnou by taky nebyla zrovna good BTW: nemohl to vyhrat, protoze jsem nejlepsi navigator :):) PS: ze by tu neco smrdelo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ondra Posted July 18, 2002 Share Posted July 18, 2002 No s tim navigatorem nevim, ale moc nerejpej, nebo si privezu priste na sraz vic nafty !!!!!! :D nebejt toho zas* kralika, tak bych byl druhej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Urbanek Tomas Posted July 18, 2002 Share Posted July 18, 2002 No tam okolo 2-4 mista byla moooc pekna tlacenice, rozhodovaly doslova sekundy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simako Posted July 18, 2002 Share Posted July 18, 2002 1) 2,1Td mi zere 9, co bych dal za 7!! 2) Tu srnku sem trefil, ale ta mrcha zdrla. Mohla bejt k veceri!!! 3) Kolikaty sme vlastne skoncily v orientaku? (SIMKOVI) Myslim, ze sme meli s Ondrou na vterinu stejnej cas. Museli jsme v sobotu odjet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master_Tom Posted July 19, 2002 Share Posted July 19, 2002 SIMAKO: Chviličku vydrž, dnes dopisuju článek (konečně) a tam bude komplet pořadí. (jak jsem ho dostal od mašinky) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cabrio Posted July 19, 2002 Share Posted July 19, 2002 TOM MASTER:NA ten článek se už těším.Děkuju ti za perfektní fotky mého krasavce.Nejhezčí je ta kde jsou aoba mí miláčci vedle sebe ale tu jak tam stěhuju tu lavičku jak jsem v nákroku ta tam být nemusela :mad:ja sice postiženej jsem ale zatím jen duševně a to na pežouty hlavně cabria a tek doufám že to zustane jen u tý vnitřní demence.Jink sraz super a ostatní fotky taky.Jo a těším se na tu společnou ta bude bomba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts