Y2K Odesláno 15. srpen 2007 Autor Odesláno 15. srpen 2007 Původně zaslal: Ferry no tak pokud je ten drzak ulomenej ze skla, tak chyba neni v senzoru, ale prave v tom ulomenem drzaku, takze neshanej zbytecne senzor, ale bud zkus prilepit drzak nejakym tim lepidlem na zpetna zrcatka ( da se koupit ) nebo se zajed zeptat do nejakeho skloservisu, jestli by to neumeli prilepit a nebo vymenit cele predni okno s novyma drzackama, jakmile zase bude senzor pevne drzet na skle, bude 100% fungovat Jak jsem psal, ja jsem si ten senzor dodelaval a funguje mi, ovsem na slunicku se mi taky vzdycky odlepi jeden nebo oba dva ty drzacky ze skla, zkousel jsem uz ruzna lepidla, naposled lepidlo kterym se lepi skla ke karoserii, to vydrzelo nejdyl, ale vcera jsem zjistil, ze po celodennim stani na slunci se mi taky jeden drzak zase odlepil, takze premyslim o vymene celeho skla, jeste zkusim obvolat nejaky ty skloservisy, jestli to neumi prilepit necim poradnym [upravil dne 15/8/07 Ferry] No tak som to tam prilepil nejakym sekundacom, vsetko vycistil a cuduj sa svete, dazdak funguje. Uvidime kolko vydrzi lepidlo ale som spokojny ze som zasa dokazal odstranit nejaku tu zavadicku aj sam a samozrejme bez vasej pomoci by som to asi nezvladol. Takze velkaaaaaaaa vdaka vsetkym Citovat
Ferry Odesláno 15. srpen 2007 Odesláno 15. srpen 2007 Tak vidi, ja to rikal, ze senzor bude v poradku, ovsem sekundovymu lepidlu davam tyden, nez se odlepi znovu bohuzel vyzkouseno - vlastni zkusenost, a to cim jsem to lepil to nebylo obycejne sekundove lepidlo z kramu ale profi prumyslove, ale aspon mas overeno ze senzor funguje, pokud sezenu lepidlo ktery bude drzet dam vedet Citovat
Y2K Odesláno 10. září 2007 Autor Odesláno 10. září 2007 Původně zaslal: Ferry Tak vidi, ja to rikal, ze senzor bude v poradku, ovsem sekundovymu lepidlu davam tyden, nez se odlepi znovu bohuzel vyzkouseno - vlastni zkusenost, a to cim jsem to lepil to nebylo obycejne sekundove lepidlo z kramu ale profi prumyslove, ale aspon mas overeno ze senzor funguje, pokud sezenu lepidlo ktery bude drzet dam vedet Zdravim, tak nechcem nikoho sklamat, ale sekundak zatial drzi a drzi, a to je uz asi mesiac odvtedy. Diky za rady Citovat
Y2K Odesláno 15. říjen 2007 Autor Odesláno 15. říjen 2007 No tak dalsi mesiac za nami a sekundak stale drzi...asi si musim ale zaklopat .... Citovat
Ferry Odesláno 15. říjen 2007 Odesláno 15. říjen 2007 Původně zaslal: Y2K No tak dalsi mesiac za nami a sekundak stale drzi...asi si musim ale zaklopat .... tak ti gratuluju, me uz skoro mesic drzi lepidlo na autoskla, ale uz se to pomalu zacina odlepovat, zkusim jeste to sklo natrit primerem pod lepidlo a uvidime Citovat
Y2K Odesláno 16. říjen 2007 Autor Odesláno 16. říjen 2007 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Y2K No tak dalsi mesiac za nami a sekundak stale drzi...asi si musim ale zaklopat .... tak ti gratuluju, me uz skoro mesic drzi lepidlo na autoskla, ale uz se to pomalu zacina odlepovat, zkusim jeste to sklo natrit primerem pod lepidlo a uvidime No ono to mozno bude tym ze mne na skle tie gumove vecicky drzia,nedrzalo len to kovove v tej gume...a asi sekundak doost dobre gumu drzi tak to drzi cele...no uvidime este casom Citovat
Zbyňa1 Odesláno 17. říjen 2007 Odesláno 17. říjen 2007 Zdravím , asi tak před půl rokem jsem musel taky přilepit držák deš.senzoru a tak jsem opatrně očistil tu gumu co zůstala na okně ( pozor, aby se neodřela ta černá krycí barva co je na skle ) a na ten kovový držáček jsem dal trošku silikonu co se dává kolem van a umyvadel v koupelnách. Nechal jsem to 24 hodin zaschnout a potom přidělal senzor zpět. Od té doby drží a znovu funguje tak jak má . Radost tehdy byla veliká , protože jsem taky měl velkou obavu, že bubu muset koupit nový... Citovat
pavel81 Odesláno 28. říjen 2007 Odesláno 28. říjen 2007 No já mám problém hlavně v tom, jak sundat zrcátko. Citovat
Guest servisman Odesláno 28. říjen 2007 Odesláno 28. říjen 2007 Původně zaslal: pavel81 No já mám problém hlavně v tom, jak sundat zrcátko. zdá se mi že opatrně dolů je tam v takovém držáku [upravil dne 29/10/07 sarkomi] [upravil dne 29/10/07 sarkomi] Citovat
pavel81 Odesláno 7. listopad 2007 Odesláno 7. listopad 2007 Čau lidi. Nevíte někdo jestli a popř. kde se dají sehnat ty silikonový podložky (okýnka) co jsou na tom čidle. Zjistil sem, že mi tam jedno chybí. Citovat
Y2K Odesláno 3. říjen 2008 Autor Odesláno 3. říjen 2008 No tak ludia...po roku aj nieco sekundove lepidlo odislo a drziak padol Takze zajtra idem na to...a snad zas bude na rok pokoj Citovat
Ferry Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 Původně zaslal: Y2K No tak ludia...po roku aj nieco sekundove lepidlo odislo a drziak padol Takze zajtra idem na to...a snad zas bude na rok pokoj tak to vydrzelo jeste docela dlouho zajed do nejakeho servisu kde vymenujou predni skla, pozadej je o zbytek lepidla na lepeni skel ke karoserii a trochu podkladove barvy a budes mit pokoj na furt Citovat
buga Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Původně zaslal: pavel81 Čau lidi. Nevíte někdo jestli a popř. kde se dají sehnat ty silikonový podložky (okýnka) co jsou na tom čidle. Zjistil sem, že mi tam jedno chybí. jojooo, to bych chtel i ja, to cez co drzi ten destovy senzor na okne, jo? Citovat
punkac Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 tak po menší diskuzi s kamarádem, který dělá v AGC Automotive Autosklo, jsem se dozvěděl zajímavou věc o předních autosklech. Kovové háčky, co držejí zpětné zrcátko, se na sklo v žádném případě nelepí, ale sklo se normálně nahřeje v místě přichycení horkovzdušnou pistolí a háček se tam normálně vmáčkne. Folie, která je součástí skla, zatvrdne a vše drží Háčky senzorů se určitě přidělávají stejně.... Tak a teď jen kus pokusného autoskla a někoho kdo to skusí Bohužel nevím teplotu vzduchu z pistole....:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.