Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim mozna to sem nepatri ale nevim kam to napsat. Chci dat do lvicka originalni mlhovky ale nevim kde a za kolik je sehnat. Ted tam nejaky mam a kolem nich je dira, zda se mi ze vybrousena pilnikem do urciteho tvaru a zajima me jestli tam ty originalni pujdou dat, protoze ty co tam mam se tam vubec nehodi....Poradte prosim, pokud by je nekdo mel nabidnete.

Odesláno
Původně zaslal: stalmik

No já bych je tam taky rád dal ale mam větší problém.. Nemam na ty přední mlhovky spínač.. nebo o něm nevim..

Spínač je na páčce světel ... pod rozsvěcením - takový prstenec. První poloha rozsvítí přední mlhy, druhá zadní. Ale jestli tam mlhy nejsou od výroby, nemusíš na to mít tu páčku uzpůsobenou a může být bez toho spínače ...

Odesláno
Původně zaslal: Neon

No já bych je tam taky rád dal ale mam větší problém.. Nemam na ty přední mlhovky spínač.. nebo o něm nevim..

Spínač je na páčce světel ... pod rozsvěcením - takový prstenec. První poloha rozsvítí přední mlhy, druhá zadní. Ale jestli tam mlhy nejsou od výroby, nemusíš na to mít tu páčku uzpůsobenou a může být bez toho spínače ...

No nemam jí tam ale už je vše vyřešeno.. Díky

Odesláno
Původně zaslal: Neon

stalmik ma ale 406 z roku 1996 a ty se delali s tlacitkem na mlhovky (vedle stelovani svetel a podsvetleni palubky). Ale jde to predelat i na packu (myslim ze to tak ma Ferry). Na druhou stranu nova packa se spinacem mlhovek je drazsi nez to samotny tlacitko. Ja to tlaciko kupoval primo v Peugeotu za necelych 1000kc, jelikoz jsem ho po vrakacich nemohl sehnat.

Georginek: Mrkni treba do autokelly.cz nebo na mjauto.cz, tam maji v nabidce i mlhovky, ktery by meli mit originalni tvar. Vyhledej si je podle svyho auta.

Ja mlhovky na 406 kupoval na mjauto.cz a krasne padly.

[upravil dne 5.8.2007 Tornado]

Odesláno

Jelikož máš auto z roku 95, tak by ti tam měly jít podobný, jako máš na fotce. Jsou v Kelly bez slevy za 1958,- Kč/ks ;)

[upravil dne 5/8/2007 Dundee]

Odesláno

No tak ta cena 1958 za jednu JE K ZBLITI a jinak to prodavaji jeste bez ty krytky takze fakt nevim co budu delat......krytku nikde nemaj a kdyz uz tak takovou tu na tu zakulacenou mlhovku a ne na tu obdelnikovou:grr

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

kdybys měl 406 old model...

:D:mrk:mrk:mrk:D

Stejně psal, že má ty díry nějaký větší, tak by to tam mohl nějak nabastlit;):D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...