Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Prosim Vás nemáte někdo elektrické schéma na 106 rok 93 3 dveře, nejde mne centrál akorát u řidiče.Sundával jsem zadní dveře a ted nevim jestli to mam správně zapojený.:myslim:myslim:myslim.Jak zjistim že je motorek od centrálu funkční,dík za pomoc.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

tak ho vyndej a zapoj ho na zkoušku do druhych dveři

kolik ma ten motorek kabliku?

Má jen 2 kabeli.Jak zjistim že do těch kabelu jde štáva dá se to změřit pří otočení klíčku?

Odesláno

Tak to mám spravený,příčina přetržený oba kabely jak modrý tak bílý mezi dveřma a sloupkem v tý ochraný gumě:potlesk:potlesk:potlesk

[upravil dne 4.8.2007 LOTO]

444xj3.jpg

Shot at 2007-08-04

[upravil dne 4.8.2007 LOTO]

Odesláno

Tak centrál maká ale jen klíčkem,na dálku to vubec nereaguje,na klíčku kontrolka svítí tak baterky budou snad dobrý.Koupil sem to bouraný na levé dveře tak sem je mněnil a ani nevim jestli to předtim šlo,co bych měl skusit skontrolovat abych na to přišel čim to je.

Odesláno
Původně zaslal: LOTO

Tak centrál maká ale jen klíčkem,na dálku to vubec nereaguje,na klíčku kontrolka svítí tak baterky budou snad dobrý.Koupil sem to bouraný na levé dveře tak sem je mněnil a ani nevim jestli to předtim šlo,co bych měl skusit skontrolovat abych na to přišel čim to je.

počitam že maš central INFRA . když sednes do auta a namiřiš klič to ke stropu a mačkaš reaguje to?

Odesláno

Vubec nic se neděje žádný zvuk sepnutí nebo něco podobného.

vem fotak ,digitalni , třeba s mobilu a před objektiv dej tu ledku co je na kličku a zmačkni tlačitko centralu , diky display zjistiš jestli je baterka v pohode , musiš videt tu diodu svitit fialove po celou dobu toho drženi tlacitka ,pokud bude pohasinat mebo se nerozsviti je baterie ko , v tom horšim připade je ko vysilač v kličku.zkus to a dej vědět.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Vubec nic se neděje žádný zvuk sepnutí nebo něco podobného.

vem fotak ,digitalni , třeba s mobilu a před objektiv dej tu ledku co je na kličku a zmačkni tlačitko centralu , diky display zjistiš jestli je baterka v pohode , musiš videt tu diodu svitit fialove po celou dobu toho drženi tlacitka ,pokud bude pohasinat mebo se nerozsviti je baterie ko , v tom horšim připade je ko vysilač v kličku.zkus to a dej vědět.

Tak jsem to udál a nic se neděje, nesvítí ,tak že baterky?Skoušel jsem to s ovladačem na telku a tam to světlo vidim.Dík za radu dobrý nápad:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno

Já mám měněnou v dálce tu vysílací diodu (taky jsem mohl mačkat jak o život a nic se nedělo). Dal jsem tam klasickou z DO na televizi a už dva roky frčí úplně suprově:super

Odesláno

Tak jsem konečně sehnal baterky a klíček svítí,ale centrál je hluchej a pořát nic ani se nehne,co tam muže být za další problém.Prosím o pomoc dík.

Odesláno

zkus podle toho promerit prijmac pripadne napis na icq:340198422 nebo cinkni navedu te

post-0-14109596177335_thumb.jpg

Odesláno

u pegota staci znackonout cca 5x dalku mimo dosah a nefunguje, zacal bych tim ze mi posles foto klice a ja

Ti poslu navod jak to sladit

Odesláno

Synchronizování

Kdy

• Výměna baterie.

• Když byl systém opakovaným stisknutím tlačítek vně dosahu uveden mimo funkci.

Jak

• Vozidlo klíčem odemknout.

o Během 30 sekund: Stisknout dvakrát zamykací tlačítko Fig. 01 [1].

• Synchronizování je ukončeno.

• Potvrdit úspěšné synchronizování zamknutím a odemknutím vozidla.

• Výše uvedené kroky opakovat, aby se naprogramovaly ostatní klíče.

Odesláno

Tak bohužel žádná reakce.Auto jsem odemknul, 2x zmačkl ovladač a zamknul a odemknul a bohužel nic.Nemáš náký další nápad jak to dát dohromady?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...