Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

206CC

Recommended Posts

Odesláno

tak som to bol obzrieť tú 206 CC a bohužiaľ to auto nie je pre mna ... i ked priatelku by som si v tom vedel predstaviť .. som si do toho sadol a hlavu som udieral o strechu takže bohužiaľ nerozšírim rady jazdcov ... ale čo už no ...:nevim

Odesláno

a mel jsi sedacku uplne nejniz? :D

ja nejsem zrovna nejmensi a vlezu se bez problemu. kamos drobek - 2metry a 110 kg se do toho taky nacpe. sice to neni optimalni ale jeste centak mu do strechy schazi

Odesláno

Ved na to je sklapatelna strecha,aby sa tam zmestil kazdy :D:D:D

Inak ja som minule viezol 5 ludi v mojom 206CC :D Vsetko ok,len na nerovnostiach mi suchali kola (16\'\')

Inak menili ste uz niekedy hydraulicky olej na sklapanie strechy? Ako sa k nemu dostat a aky je to typ???

Odesláno
Původně zaslal: milek44

tak som to bol obzrieť tú 206 CC a bohužiaľ to auto nie je pre mna ... i ked priatelku by som si v tom vedel predstaviť .. som si do toho sadol a hlavu som udieral o strechu takže bohužiaľ nerozšírim rady jazdcov ... ale čo už no ...:nevim

pri mych 185 cm nemam problem:):aut

Odesláno

188cm a taky bez problemu mam jeste rezervu dost nad hlavou, je pravda ze v normalni 206 je mista nad hlavou opravdu hodne ale i v tom cc tam je misto, podle si mel tu sedacku nastavenou vysoko

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Dominika

To Feldo : prej by jsi mi mohl pomoci s mým problémem...

:myslim ohladom čoho sa to týka? Skúsim, daj o čo ide?
Odesláno

DOminice nfacha strecha. Odpoledne jsme to resili a prasko ji lanko co ovlada dovirani vika. Jen jsem nejak nezjistil kam to vede a jestli se to da koupit.

Odesláno

Jestli mě paměť neklame, tak lanko, které docvakne zámek víka po zavření vede od příslušného zámku k pístnici na zadní hraně víka.

[upravil dne 12/5/10 MarcoH6]

Odesláno
:fnuk prosim kto mi vie poradit?kupila som jazdenku ,ale bohuzial zateka:fnuk ale nenormalne,pani mi ju nechce vziat spat ani dat zlau na opravu,a teraz v dazdi mam v ute mokro,stoji tam voda,nie su tam kvapky,ale komplet morky intrier,uz som zufala:(tecie aj niekomu inemu,ci som vymakla nestastny kusok?:( tecie ceu tesnenie strechy na viacerych miestach,strecha dolieha,tym to nie je,hore pri hakoch tecie nernomalne vzdu ako su tie stlpiky aj nadsedadlaim..mate nitko taky problem?menili ste niekedy tesnenie? v origo oeugeote? vyratali mi u nas v ke cenu 500 bez roboty:o najradsej by som ho vratila,lebo terz je nepouzitelne,a kedze prsi posledne 2 tyzdne uz aj smrdi stuvhlinou,no proste sa mi chce len plakat,tak som sa nanho tesila:((dik za kazdu radu,prosim len nie ze to mam dat zavarit..uz aj to mi poradili:((
Odesláno

Na tvém místě bych to nechal opravit, 500,- za materiál není moc a práce na tom snad moc nebude, výměna by neměla být složitá, také jsem to měl dole a dával jsem to zpátky. Také jsem střechu řešil, ale po lakýrníkovi, který si ji rozebral a pak nechodila. Jestli nemáš možnost udělat to hned, přelep spáry z vnější strany lepící páskou do doby opravy. Uvidíš, že autíčko ti požitkem z jízdy tuhle péči oplatí. :super

Odesláno
Původně zaslal: MarcoH6

Na tvém místě bych to nechal opravit, 500,- za materiál není moc a práce na tom snad moc nebude, výměna by neměla být složitá, také jsem to měl dole a dával jsem to zpátky. Také jsem střechu řešil, ale po lakýrníkovi, který si ji rozebral a pak nechodila. Jestli nemáš možnost udělat to hned, přelep spáry z vnější strany lepící páskou do doby opravy. Uvidíš, že autíčko ti požitkem z jízdy tuhle péči oplatí. :super

myslim ze to bola cena 500e a nie SK ; -) a to si myslim ze je uz prehnane za kus gumy

Odesláno
Původně zaslal: roxan

myslim ze to bola cena 500e a nie SK ; -) a to si myslim ze je uz prehnane za kus gumy

Proboha, já jsem blb. :( Pak je samozřejmě 500,- zatraceně moc. V tom případě rozebrat, očistit, promazat nějakým přípravkem na renovaci gumy a znovu poskládat. Pokud není těsnění opravdu ztvrdlé, mělo by to dost pomoci. Samozřejmě nejprve zkontrolovat, jestli není někde špatně nasazené, přeložené apod.

Odesláno

Ked je tá guma vysušená a zvetralá tak netesní treba to osušit a poriadne naolejovat postačí aj jedlí olej!!!!!

Odesláno

ďakujem chalani ste zlati,ano cena je 500€,hladala som na nete nevedela som sa k tomu dostat,neviem preco toto tak nenormalne tecie,mna tiez napadlo ze olej nech to odpudzuje,ale ino to tak tecie ze mi tiekla akurat olejova voda,neviem co som vyhmatla za kusok:(keby to bolo par kvepiek ,verte mi neriesim to tak,ale ka mam kompeltne zadne sedala mokre,dole vna koberceku v tom fellce normalne stala vcera voda,spoluhazdoce sedadlo mokre,no ozaj sa mi chcelo uz len plakat:fnukpozerala som tu gumu,je sem tam akoby prasknutta,ale tam dovnutra nevidimn,a to ako to ma byt ulozene na to nepridem:(chelani nie ste tu niekto z kosic?aby ste i pomohli nato pozriet?lebo teraz v tomto necase ma fakt chytaju nevry,a este ta bezmocnost,ze ak nechcem nech to auto zhnije tak to musim dat urobit sama,ja som z toho tecenia taka vystrasena ze sa bojim ze ani to nove tesnenie nepoimoze,proste kazdy si mysli ze prehanam ,ale potom ked videli v akom to je stave,tak nechapali,a najhorsie ze nemam ani garaz kde by mohlo uschnut,tak je v kuse mokre,vhlkemuz smrdi,zdnu zarosene ako sa to odprauje,bojim sa ze olej mi nepomoze:((((

Odesláno

marco myslis zvnutra?neviem ci sa to tam udrzi kvoyl tek vode,lebo fakt pri dazdi ako bol to tecie sustavne,aj vzadu,hlavne na lavej strane a vzadu na vodicovej az tak nie,takze je mozne ze si to majitelka nevsimla,nie:bojim pokus o vtip...musela o tom vediet to je jasne,len jednoducho nema chrbtovu kost:bacha

Odesláno

Ja som mal podobny ale podstatne mensi problem. Mne zatekalo v lavom rohu v zadnom spoji, ked som otvoril strechu do polovice a odhrnul taky oblucik gumy(dosadacia guma), tak pod nou je dalsia vrstva gumy, ktora bola prasknuta. S kamaratom sme to zalepili lepidlom, ktorym sa lepia celne skla...Odvtedy je to vyrazne lepsie aj ked obcas par kvapiek najdem... Vsetky gumy natieram silikonovym olejom ;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

je tady u kabrioletaku trosku mrtvo tak to zkusim ozivit. Kdyz jsem prochazel ebay, nasel jsem sadu podvozkovych vyztuzi na cc (http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Peugeot-206-CC-1-6-2-Point-Middle-Lower-Bar-/300436583811?cmd=ViewItem&pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item45f36a7583).

ma s tim nekdo zkusenost, resp. myslite ze by to k necemu mohlo byt? CC prece jen neni etalon pevnosti a pokud by neco aspon trosku eliminovalo treseni bez strechy tak to bude jen plus

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...