Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

206CC

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: tomyk

Tak konecne! Dnes sla prvne strecha dolu a mam z toho auta 2x takovou radost :P

; -)) .. tak ja som siel uz vcera ... konecne zacina sezona ; -)) ... este prezut na letne a bude to ;) ...

----

btw vcera som akurat namontoval subwoofer tak uz aj hudba je taka ako ma byt : -)

... fotku ako to vyzera dam neskor .. nemam to nafotene ; -) .. takze len jedna fotecka z montaze ; -)

Odesláno

este jedna vec - vsimnul jsem si ze se me spatne sjizdi zadni pneu. Ovsem oproti ocekavani se sjizdi z vnejsi strany (takze Acko to nedela). Da se ta zadni naprava seridit?

Uz jsem asi paranoidni- tak jsem rano skakal kolem auta a zkoumal ty zadni kola. Ja tam vidim Acko. Ale to by se mi snad jinak sjizdely pneu,ne? Nikde ale nic neboucha a auto jede bez problemu...

[upravil dne 24/3/10 tomyk]

Odesláno

Ahojky som tu nový. Chcem si kúpiť 206 CC. Raďte prosím čo a ako??? :aut Aby som mal istotu chcem po kúpe dať vymeniť rozvody, možte mi poradiť za koľko sa to robí??? :D A prosím, raďte ako blondínke, nie som mechanik. :super

[upravil dne 27/3/10 Mišiak81]

Odesláno

Kdyz jsem ted kupoval CC, tak servisak mi rikal ze me udela rozvody do 10k. Myslim ze to bylo vcetne oleje. Nakonec jsem to nedelel, protoze se mi podarila koupit jedna 100% po servise

Odesláno

jake mate prosim v aute spreje na opravu pneu? Ty moje jsou lehce prosle, tak bych je rad nahradil. Btw neni i k tem origo potreba nejak kompresorek?

• O 3 týdny později...
Odesláno

zajtra chcem isť obzrieť 206 CC do bazaru ... viete mi poradiť na čo si mam dávať najväčší pozor , čo najmä skontrolovať a podobne .... nerád by som sa tam ošuškal :) nie som mechanik, do áut sa pravdu povediac veľmi nevyznam takže za každú radu budem veľmi vdačný ....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...